G4Media.ro

Adrian Mocanu, numit șef la PNL Buzău / Traseul fostului deputat, până…

Adrian Mocanu, numit șef la PNL Buzău / Traseul fostului deputat, până la liberali: PSD-UNPR-PSD-PSRo-PMP-ALDE-PMP

Fostul deputat Adrian Mocanu a fost numit președinte interimar al organizației județene Buzău a Partidului Național Liberal, scrie publicația locală Opinia.

Până să devină liberal, Mocanu a avut un traseu politic extrem de sinuos: PSD-UNPR-PSD-PSRo-PMP-ALDE-PMP. Cotidianul citat notează că acesta, împreună cu fostul senator Ion Vasile, a mai încercat să preia conducerea organizației județene a Partidului Național Liberal, înaintea alegerilor locale din 2016.

Deputatul Gabriel Avrămescu a declarat pentru Opinia că nu a fost demis, ci a plecat de bunăvoie de la conducerea organizației, gest care i-a fost cerut de conducerea centrală a PNL, la solicitarea PMP. „Este un proiect la nivel național, de coagulare a forțelor de dreapta în jurul PNL. Am făcut acest pas pentru binele partidului”, a susținut Avrămescu.

Senatorul Vlad Pufu a demisionat și el din funcția de prim-vicepreședinte PNL Buzău.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

5 comentarii

  1. avramescu a fost demis ca urmare a rezultatelor

  2. Pe acest traseu urmează . . AUR.

  3. Voi presentati aici un caz de imoralitate, lucru la care românii de rând nu prea reacționează, ei votează oameni din pușcării, așa ca nu vad ce impact are. Plus ca și partidele de aia iau oameni ca asta pentru ca știu ca nu vor fi sancționați la vot. Problema este altundeva și e greu sa o recunoaștem, are de a face cu felul nostru de a fi ca societate.

  4. Un analfabet functional , impins de parinti in fata , parinti care , cel putin unul din ei a fost dovedit hot – Victor Mocanu ( a facut puscarie ) , numai bun de reformat pnl , din jos in mai jos . Ne mai miram de ce Buzaul este pesedist , uite de aia , pentru ca sunt in tot si toate .

  5. Colecție de hoți și i d i o ț i, ăsta este Buzăul.