G4Media.ro

Adolescentă din Focșani, judecată pentru evadare / Aflată în arest la domiciliu,…

Sursa foto: Pixabay

Adolescentă din Focșani, judecată pentru evadare / Aflată în arest la domiciliu, și-a părăsit locuința fără permisiune / Era judecată pentru tâlhărie

O adolescentă de 16 ani din Focșani a fost trimisă în judecată într-un al doilea dosar în decurs de niciun an, după ce a fugit de acasă în timp ce era în arest la domiciliu, relatează Monitorul de Vrancea.

Incidentul a avut loc în septembrie 2021, cu doar o lună înainte de a fi condamnată pentru tâlhărie, în rechizitoriu arătându-se că minora a părăsit în mod nejustificat locuința unde executa măsura arestului la domiciliu dispusă de Judecătoria Focșani, în acest sens existând la dosar probe constând în imagini video și o declarație de martor, dar și procesul verbal de control inopinat.

Luna aceasta, instanța a constatat „legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani privind pe inculpata” și a dispus începerea judecăţii.

În octombrie anul trecut, minora a fost condamnată de prima instanță la măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 4 luni.

Victima infracțiunii de tâlhărie era un focșănean de 77 de ani, despre care un amic al minorei știa că luase pensia și deci avea ceva bani. Astfel că cei cinci inculpați au decis să îl tâlhărească, planul fiind ca minora să îi bată părții vătămate la ușă sub pretextul că ar vrea să întrețină relații sexuale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...