G4Media.ro

Adevărul: Veterinari falși, îmbrăcați în halate albe, au luat porcii oamenilor din…

Adevărul: Veterinari falși, îmbrăcați în halate albe, au luat porcii oamenilor din zone în care nu a ajuns încă pesta porcină

În Dâmboviţa s-au înregistrat cazuri de oameni îmbrăcaţi în alb şi cu măşti la gură, care au venit să le ia porcii localnicilor pentru o presupusă efectuare a unor teste medico-veterinare, fiindcă ar fi apărut în sat temutul virus al pestei porcine. Cazuri de acest gen au fost semnalate în comuna dâmboviţeană Ciocăneşti, scrie ziarul Adevărul.

Falşii reprezentanţi DSV au mers la o stână, de unde au luat cel mai mare şi mai frumos exemplar, dar şi la o gospodărie, unde oamenii, mai reticenţi, au refuzat acest lucru. Reprezentanţii DSVSA îi sfătuiesc pe oameni să fie atenţi şi să nu permită accesul în gospodărie persoanelor pe care nu le cunosc şi care nu sunt însoţite de reprezentanţii autorităţilor locale sau de medicul veterinar din comună.

„Am primit nişte telefoane la Direcţie că au fost unii îmbrăcaţi în halate albe la o stână şi au luat un porc, pe cel mai mare, şi la încă o gospodărie. Doar un porc au luat. Pretextul lor era că trebuie făcute analize porcilor şi trebuie trebuie luate animalele. Oamenii trebuie să fie atenţi la situaţii de genul ăsta, pentru că Dâmboviţa este judeţ liber şi nu avem nicio suspiciune, niciun caz de pestă porcină. Medicii concesionari care ar trebui să facă aceste controale sunt cunoscuţi de ani de zile în localitate”, a spus dr. Sandu Tolea, directorul DSV Dâmboviţa.

Judeţul Dâmboviţa nu a fost, deocamdată, afectat de răspândirea virusului pestei porcine.

Citește integral pe Adevărul.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

 1. Valentine, Liviule, ca ați facut mă..! V-a pus dracu’ să faceți nuntă faraonică, nu puteați să faceți una de șef de Consiliu Județean…!?

  • Scara, this is a misunderstanding ! Porcii pt nunta i-a luat Livache din ferma lu’ fi’-su !

   PS. Ce se intampla acum in Dambovita este debutul operatiunii de reintregire a septelului fermei din Salcia ! Atata tot !;) 😉

  • Tu nu știi Su, dar pesediștii ăstia devorează câte un porc fiecare la orice nuntă ! De unde să fi avut fiu-su atâția porci cât să hrănească toată haită..?!

  • Pai bine si atunci inseamna ca jivinele pesediste tolereaza sa fure altii, „neafiliati”, in mod individual, ceea ce „de drept” e al lor ?

   PS. Mai greu sa cred, dar in fine…

   PPS. Apropo, ai vazut in ce hangar a facut nunta juniorul ? Parca erau halele de depozitat decoruri de la Studiourile Media Pro de la Buftea ! 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.