G4Media.ro

Adevărul/ Mama bărbatului care a provocat măcelul de la Spitalul de Psihiatrie:…

Adevărul/ Mama bărbatului care a provocat măcelul de la Spitalul de Psihiatrie: „El suferea de epilepsie. Era foarte nervos când făcea crize“

Bărbatul care a ucis 4 oameni în spitalul de psihiatrie Săpoca suferea de epilepsie și devenea agresiv în timpul crizelor, pe lângă problemele pe care le avea cu alcoolul, a declarat pentru Adevărul Aneta Lungu, mama acestuia.

Potrivit Adevărul, bărbatul lucra ca zilier în comună şi locuia împreuna cu mama sa într-o casă din Săgeata.

Mai are un frate mai mic, recăsătorit, care locuieşte în Buzău, şi o sora plecată în străinătate. În cursul zilei de miercuri, 14 august, a fost tocmit de un vecin să muncească la cules de pepeni.

Se pare că a băut peste măsură şi a ajuns iniţial la spitalul de urgenţă, din cauza unei crize etilice. A doua zi, joi, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.

Sâmbătă, 17 august, a fost vizitat de fratele său la spital, care a mers să-l întâlnească împreună cu încă trei prieteni.

Mama bărbatului spune că aflat duminică dimineaţa despre tragedie şi că nu-şi explică ce s-a întâmplat: „Am văzut pe internet. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Băiatul ăla mic al meu a fost aseară la el, a vorbit cu el la spital acolo, au mâncat covrigi cu toţii, au râs.

Când a venit acasă, mi-a zis băiatul ăla mic că totul e în regulă. Şi peste noapte, ce s-a întâmplat nu ştiu. El a mai fost internat pe la Săboca. Venea bine de acolo. Nu aveam probleme cu el, nimic. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, n-a venit nimeni să mă anunţe nimic. N-am mai aflat nimic de azi dimineaţă.

El suferea de epilepsie, era foarte agitat, foarte nervos când făcea crize. A avut tratament, dar acum, ultima dată, n-a mai luat. A mai ciugulit pe la câmp o gură de bere, ca toţii. Are animale, are casă făcută. El era stâlpul familiei. N-avea nici un venit“.

Citește integral pe Adevărul.ro

Citește și

Sorina Pintea: Am pornit de urgenţă la spitalul Săpoca din Buzău, pentru a coordona personal ancheta internă/ Procurorii au început urmărirea penală pentru infracţiunea de omor

Sindicaliștii de la Sanitas Săpoca: Este inadmisibil ca, în weekend, o asistentă, un instructor şi o infirmieră să supravegheze 70 de pacienţi cu probleme psihice; A trebuit să moară oameni pentru a fi crezuţi

Bărbatul care a omorât 4 pacienţi la Săpoca era internat într-un salon cu supraveghere normală / Directorul spitalului: Simptomele pe care le prezenta nu prevesteau astfel de probleme

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Imi place, cica acum e pazit de forte impresionante de ordine, sedat fiind. Cand trebuia pazit erau toti la plaja. Si cu ocazia asta daca suna cineva din Buzau la 112 or sa-i spuna rastit ca n-au echipaje, nu ne mai plictisiti cu prostii.

  2. I-au dus alcool, pe langa covrigi, sau si-a procurat in spital, de la vreun ingrijitor ceva, inca o mizerie incalificabila si criminala sub protectia statului, pentru care mor oameni nevinovati. Plecati dracului de la guvernare, psd-alde, pana nu dati foc la tara, nenorocitilor! Cand se interneaza un om la dezalcoolizare, este complet izolat, niciun fel de contact cu exteriorul, cel putin asa este la americani, si oriunde. In Franta, un pacient in sevraj etilic era inchis in rezerva la izolare inca de acum 130 de ani, la noi primeste vizite si ajunge sa omoare oamenii cu stativul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.