G4Media.ro

Actorul James Franco, de acord să plătească peste 2 milioane de dolari…

Actorul James Franco, de acord să plătească peste 2 milioane de dolari pentru soluţionarea unui proces în care e acuzat de comportament sexual neadecvat

Actorul şi regizorul James Franco a fost de acord să plătească mai mult de 2 milioane de dolari pentru soluţionarea unui proces în care este acuzat de mai multe foste cursante de comportament sexual neadecvat, potrivit unor documente citate de NBC, transmite News.ro.

În 2019, pe numele lui Franco a fost deschis un proces colectiv.

Sarah Tither-Kaplan şi Toni Gaal, care au participat la cursurile şcolii lui de actorie, Studio 4, ce a funcţionat între 2014 şi 2017, au susţinut că ele şi altele au fost constrânse de Franco şi partenerii lui să filmeze acte sexuale evidente.

În proces, şcoala sa de actorie a fost descrisă ca „frauduloasă”.

Miercuri a fost făcut public că echipa de avocaţi a reclamantelor a propus o înţelegere de 2,2 milioane de dolari unui judecător din Los Angeles, care urmează să o aprobe.

La momentul demarării acţiunii legale, un avocat al lui Franco a spus că acuzaţiile au fost demontate şi le-a respins ca reprezentând „un proces obscen menit să aducă publicitate”.

Aproximativ 1 milion de dolari din plată va reveni reclamantelor şi puţin peste 1 milion de dolari, într-un „fond comun” pentru soluţionarea unor posibile acuzaţii ce ar putea să apară din partea altor membri ai procesului colectiv.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nasol! As vrea si eu sa declar public ca cand (intentionat) eram mai mic am fost violat de Monica Bellucci si Charlize Theron :))))))))))))))))))))))) vreau sa spun ca de atunci am ramas traumtizat :)))moama, dar, ce traumatizat. ma alaturi miscarii me 2 si le cer despagubiri inca un viol si un pachet de tigari :)))))))))))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.