G4Media.ro

Actorul american Mickey Rourke a început filmările în România, la filmul ”21…

Sursa foto: Facebook / Visit Oradea

Actorul american Mickey Rourke a început filmările în România, la filmul ”21 Rubini” / ”Atenție, se filmează în Cetatea Oradea!”

Celebrul actor american Mickey Rourke a ajuns în România și a început filmările la filmul „21 de rubini”, semnat de preotul și regizorul orădean Ciprian Mega. O fotografie de pe platoul de filmare a fost publicată pe pagina de Facebook ”Visit Oradea”.

”Atenție, se filmează în Cetatea Oradea! În aceste zile Oradea este platou de filmare pentru 21 Rubini, o peliculă semnată de apreciatul regizor bihorean Ciprian Mega.

Ne onorează faptul că asociația noastră a facilitat producția filmului în Oradea, care se va bucura astfel de prezența unor artiști de talie internațională, precum Mickey Rourke, Anthony Delon și Elisabetta Pellini, alături de o serie de talentați actori români din care îi menționăm pe Corina Moise, Dana Rogoz şi Daniel Buzdugan.

Îi primim cu brațele deschise și le dorim ca filmul să aibă succes pe măsura talentului lor!”, se precizează în postare.

În pelicula care se va filma la Oradea vor mai apărea staruri internaționale precum Anthony Delon și Elisabetta Pellini, dar și actori români cum ar fi Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone sau Răzvan Vasilescu.

„Ne-am oprit asupra actorului Mickey Rourke pentru că este un actor de film cu multe nuanțe. M-a impresionat jocul său actoricesc din filmul «Luptătorul», unde a reflectat fidel toate zbaterile personajului”, a declarat preotul Ciprian Mega, cel care va asigura regia filmului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Mickey este celebru prin faptul ca e foarte dificil.pe platourile de filmare. Desi la batranete s-a mai linistit … 😈