G4Media.ro

Accident între un tramvai şi două maşini în Timișoara, după ce vatmanul…

Tramvai Armonia (2018), în circulaţie la Timişoara Sursa foto: VFU Paşcani

Accident între un tramvai şi două maşini în Timișoara, după ce vatmanul a uitat să schimbe macazul

Un accident a avut loc, vineri seară, la Timişoara, între un tramvai şi două maşini, după ce o femeie vatman a uitat să schimbe macazul. Mai multe tramvaie au rămas blocate pe şine în apropiere de centrul oraşului, până la finalizarea cercetărilor.

Accidentul a avut loc la intersecţia dintre Bulevardul 16 Decembrie şi strada Gheorghe Doja din Piaţa Maria, aflată în apropiere de centrul oraşului Timişoara. O femeie care conducea tramvaiul care circula pe linia 2 dinspre centru spre sudul oraşului, înspre zona Iosefin, a uitat să schimbe macazul, iar în intersecţie, garnitura a intrat pe o altă linie.

Deoarece femeia aflată la manşa tramvaiului nu a apucat să încetinească, a lovit în plin nouă maşini care circulau regulamentar în intersecţie.

Imediat, la locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi SMURD, însă în urma accidentului nimeni nu a fost rănit.

Mai multe tramvaie care circulau prin zonă au rămas blocate pe şine, iar traficul rutier spre centrul oraşului a fost blocat până la finalizarea cercetărilor.

sursa: News.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. pana la urma cate masini a lovit? doua sau noua?

  2. „după ce o femeie vatman a uitat să schimbe macazul”
    „O femeie care conducea tramvaiul”
    „Deoarece femeia aflată la manşa tramvaiului nu a apucat să încetinească”
    Deci nu e clar G4, accidentul s-a produs pentru ca era o femeie care conducea tramvaiul? Adica daca ar fi posedat o pereche de cojones cu siguranta ar fi evitat accidentul, sau cum? Ca a trecut prin aceleasi examene si atestari ca si colegii de s.e.x opus.