G4Media.ro

Accident grav în Bucegi: O persoană a căzut aproximativ 100 de metri…

Sursa Foto: Facebook/ Salvamont Prahova

Accident grav în Bucegi: O persoană a căzut aproximativ 100 de metri în gol

Un accident deosebit de grav a avut loc, duminică seară, în masivul Bucegi, o persoană căzând în gol aproximativ 100 de metri, cei care o însoţeau spunând că victima nu ar mai fi în viaţă, trasmite Agerpres.

 • UPDATE 21.30 Persoana care a căzut duminică seara în gol aproximativ 100 de metri a decedat, salvatorii montani care au ajuns la locul producerii evenimentului coborându-i pe cei care însoţeau victima, a informat Salvamont Prahova. „Salvatorii montani au ajuns la locul producerii evenimentului nefericit şi confirmă faptul că victima nu este în viaţă. Acum o să coboare cu cele trei persoane ce însoţeau victima”, au anunţat reprezentanţii Salvamont Prahova.

Potrivit datelor postate pe pagina de Facebook a Salvamont Prahova, o persoană a căzut în gol aproximativ 100 de metri din Brâna Aeriană din Bucegi, o echipă de prim-răspuns îndreptându-se spre Vâlcelul Policandrului.

„Echipa de suport este pregătită de intervenţie. Din informaţiile primite de la persoanele care însoţeau victima, aceasta nu ar mai fi în viaţă. Dacă salvatorii montani din echipa de prim-răspuns confirmă, acţiunea de recuperare a corpului victimei se va desfăşura în cursul zilei de mâine”, se arată în postarea Salvamont Prahova.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

 1. Hm, Brana aeriana, nu e pentru oricine… ce-or fi cautand pe acolo oameni care nu au experienta necesara? Ca sa nu zic ca ar trebui sa nu te aventurezi pe acolo decat insotit de un bun cunoscator al locurilor.

  • Aveti cumva detalii potrivit carora persoanele respective nu aveau experienta?? Sau vorbim ca sa ne aflam in treaba??

  • Era o persoana cu o vasta experienta, care facuse si traseul de nenumarate ori.
   Este persoana care mi-a pus primul ham si cu care urma sa ajungem pe multe varfuri impreuna. O persoana cu calitati umane desavarsite.
   T., vei fi in sufletul meu pe toate varfurile pe care voi ajunge!
   Dumnezeul sa-l odihneasca in pace!

 2. N ai de unde să știi că nu aveau experiența necesară. Poți să treci de 100x pe acolo, poți să fii cel mai pregătit om de pe Pământ, îți trebuie 1 secunda de neatenție, o rafală de vânt mai puternică, un fir de nisip in ochi și s a terminat… Sunt plini munții de cruci, oameni ai muntelui. Șansele să fie niste neexperimentați pe acolo sunt mici, traseul e suficient de periculos pentru marea parte a turiștilor,

 3. Nu ai de unde să știi că erau neexperimentați. Ba din contră sunt șanse mari să fi fost. Traseul e destul de solicitant și periculos să sperie cea mai mare parte din turiști. Sunt plini munții de crucile oamenilor cu experiență. Poți să fii cel mai tare hicker/alpinist o clipă de neatenție, o rafală de vânt, un fir de nisip in ochi, o decizie greșită Intr un moment important și ești istorie… RIP.

 4. nu stiu cine este, dar stirea mi-a lasat un gol in suflet!

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

 5. Dumnezeu sa-l ierte!

 6. Toata lumea da cu presupusul,nimeni nu stie decat persoanele care l-au insotit.un eveniment nefericit din pacate,chiar si pentru cei mai buni alpinisti muntele iti ofera multe obstacole.nu mai vorbiti de dragul comentariilor,sa ne rugam pentru familia lui sa fie puternica si pentru el.
  Dumnezeu sa-l odihnească în pace.