G4Media.ro

Accident cu 3 morți pe Autostrada A1 Deva-Nădlac / Circulația rutieră este restricționată…

Accident cu 3 morți pe Autostrada A1 Deva-Nădlac / Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă

Un cumplit accident de circulație a avut loc sâmbătăt dimineața pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 581, în zona localității Nădlac, județul Arad.

La punctul de trecere a frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară, un autoturism a intrat sub un TIR. În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care 3 au decedat, iar una se află în ambulanță, primind îngrijiri medicale, fiind transportată către spital.

Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă și cea de urgență ale sensului de mers Deva – Nădlac, desfășurându-se doar pe banda a doua.

Se efectuează cercetări la fața locului, pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Sursa: SMURD

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Cred că cele mai multe accidente au loc din cauza vitezei neadaptate la condițiile de circulație.
    Drumurile sunt pline de zmei, ași ai volanului, care în goana lor pentru a ajunge cu 10 min. mai rapid, produc știri, din păcate și cu nevinovați.

  2. Coloana la frontiera, noapte, sofer obosit, reteta pentru dezastru.

  3. De ce nu ne fac autostrazi pesedistii? ei nu stiu ca autostrada este un panaceu?

  4. Ce căuta tirul ăla pe banda a doua din moment ce toate tirurile ce stau la coadă o fac pe banda de urgență?

    • @Iulian, Chiar dacă coloana stă în așteptare pe banda de urgemță, sunt mulți căroroa le-a expirat timpul de lucru total, adică cele 13 sau 15 ore de ”muncă” și fac ”pauza mare de 9 sau 11 ore pe banda de urgență; daaaa, acolo-n câmp trebuie să-și facă pauza… Și uite așa, coloana va face o buclă pe banda unu, dacă se întâmplă (nu de puține ori prinzi 5 -7-8 camioane la pauză, unul după altul) și dacă este careva care vrea/trebuie să se ducă la Nădlac 1 (Nădlac-ul vechi) o ia pe banda a 2-a ca să treacă și să iasă din A1 la km 583 și peste pod se duce pe DN7G la Nădlac-ul vechi…. Dar ce să-i faci, când din spate, vin unii orbește, mai ales noaptea și în condiții proaste de noapte (burniță, ca în aceste zile, puțină ceață, obosiți, adormiți, dar grăbiți nevoie mare…..) cu toate avertizările de marcaj că te apropii de frontieră și fac ceea ce fac…… Când intrii în ceva din spate, înseamnă că numai la volan ”nu prea erai”…..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.