G4Media.ro

Abuzurile de putere ale premierului Ciucă. Generalul distruge instituții întregi ca să…

Abuzurile de putere ale premierului Ciucă. Generalul distruge instituții întregi ca să scape de acuzația de plagiat

Generalul Nicolae Ciucă, propulsat premier de coaliția toxică PSD-PNL-UDMR, a trecut la o nouă fază autocratică. Distruge instituții întregi pentru a-și scăpa pielea de acuzația de plagiat. De data asta a luat în lunetă CNATDCU, consiliul care dă verdictele de plagiat, consiliul compus din specialiști unanim recunoscuți și complet independent politic, pe care nici măcar Ponta nu a reușit să îl desființeze. E o performanță pe care nu au reușit-o nici Victor Ponta și nici Liviu Dragnea. În cazul lui Ciucă, e deja al patrulea abuz de putere în dosarul plagiatului. Inimaginabil într-o țară care se pretinde o democrație funcțională.

 • Prevederea desființării de facto a CNATDCU apare în proiectele de lege privind educația, potrivit Edupedu.ro. Proiectele sunt promovate de ministrul Sorin Cîmpeanu, validate de premierul Ciucă și inspirate de proiectul ”România educată” al președintele Iohannis. Proiectele sunt puse în dezbatere publică, iar ministrul Cîmpeanu – instrumentul prin care se desăvârșește distrugerea educației – a anunțat că în septembrie draftul va fi trimis în Parlament.

De ce e vorba despre un abuz de putere al premierului? Pentru că proiectele de lege sunt asumate de guvernul pe care îl conduce și au ca scop rezolvarea propriei sale probleme cu acuzația de plagiat. Atenție: proiectele de lege nu sunt depuse la Parlament de Ministerul Educației sau de vreun parlamentar, ci chiar de Guvernul condus de primul-ministru Nicolae Ciucă.

Ciucă bifează a patra tentativă de a-și rezolva plagiatul uzând de puterea formală și informală enormă pe care i-o dă postul de premier. Să ni le amintim pe precedentele trei:

1. În luna martie, analiza făcută de CNATDCU pe sesizarea de plagiat a fost oprită brutal de Parchetul General, care a pretextat deschiderea unui dosar penal și a luat toate documentele originale. ”Analiza nu a putut să înceapă. De ce? Pentru că nu s-a putut constitui dosarul. De ce? Pentru că acele documente nu mai sunt la dispoziția UEFISCDI și a ministerului,” fiind luate de procurori sau nefiind transmise de universitatea care a acordat titlul de doctor, a declarat atunci pentru Edupedu.ro președintele interimar al CNATDCU, Mircea Dumitru. Parchetul General nu a finalizat nici acum dosarul, dar analiza de la CNATDCU a rămas blocată.

PNL a sprijinit ulterior la vot trimiterea ca judecător la CCR a lui Bogdan Licu, procuror-general adjunct și cel care a promovat constituirea dosarului privind plagiatul.

2. Tot în luna martie, o judecătoare de la Curtea de Apel București a suspendat efectele înregistrării unor sesizări de plagiat în teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă invocând, în motivare, că România are nevoie de stabilitate, iar chestiunea plagiatului lui Ciucă ar putea servi intereselor adversarilor politici ai acestuia. G4Media.ro a descoperit, în motivarea sentinței, fragmente copiate, cuvânt cu cuvânt, din alte sentințe disponibile public. Pe de altă parte, Libertatea a arătat că judecătoarea Ionela Tudor a preluat în motivare argumentele avocaților premierului Nicolae Ciucă.

3. În luna iunie, un complet al Curții de Apel București a anulat toate sesizările depuse, la începutul anului, în atenția CNATDCU privind plagiatul lui Ciucă. Judecătorul Marius Iosif, cel care a luat decizia anulării sesizărilor, a fost numit, în 2007, de către ministrul liberal de atunci al Justiției, într-o funcție în minister și, ulterior, în cea de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor. G4Media a arătat că judecătorul Marius Iosif, promovat de liberali în trecut în diverse funcții, a fost coleg de masonerie cu purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru. În plus, G4Media a dezvăluit cum dosarul a fost direcționat către judecătorul Iosif prin ”metoda coperta”. Vezi aici mai multe detalii

Acum, proiectele legilor educației sunt a patra tentativă a premierului Ciucă de a scăpa de acuzația de plagiat. Dacă legile vor intra în vigoare așa cum arată în acest moment, Ciucă va fi practic amnistiat. Cum anume? Prin două mecanisme distincte.

În primul rând, atribuția de verificare a lucrărilor de doctorat plagiate este luată de la CNADTCU și trecută la universități – multe dintre ele focare de corupție. În cazul lui Ciucă, el ar trebui verificat de Universitatea de Apărare Carol 1. O glumă proastă, evident. Nu își închipuie nimeni că într-un sistem militarizat va îndrăzni această universitate să îl atace pe premierul-general.

În al doilea rând, proiectul promovat de Sorin Cîmpeanu nu prevede termene de punere în aplicare a noilor mecanisme de verificare a plagiatelor, ceea ce înseamnă o amnistie de facto.

Situația e scandaloasă și aduce aminte de încercările lui Victor Ponta de a-și mușamaliza propriul plagiat, ori de tentativa lui Dragnea de a forța guvernele PSD să dea o amnistie pentru faptele lui de corupție.

De ce fac Ciucă și sistemul de putere din jurul lui, coordonat de Klaus Iohanis, aceste eforturi uriașe, ce presupun încălcarea grosolană a oricărei morale publice la limita încălcării legii? Scopul final e candidatura la alegerile prezidențiale, motiv pentru care Ciucă trebuie să fie albit definitiv de acuzația de plagiat. Ciucă este alesul lui Iohannis, care speră să profite ulterior de pe urma promovării generalului. Iar Sorin Cîmpeanu, care a pozat în reformist, se dovedește și el doar un executant obedient al ordinelor sistemului.

Generalul Ciucă, legendat la intrarea în politică drept un adevărat luptător pe câmpul de luptă din Irak, se dovedește un huligan politic, care-și folosește funcția vremelnică în folos personal. El este acum protejat, greu de crezut că instituțiile statului se vor ocupa de el. Are și protecție mediatică aprroape totală, presa mainstream nu suflă o vorbă despre scandal. Așa cum a făcut presa controlată și în scandalul legilor securității, și pe alte subiecte delicate pentru PSD, PNL, guvern și președintele Iohannis. Dar Ciucă e protejat cât timp e în funcție, la fel ca și predecesorii săi. Mai devreme sau mai târziu, mitul generalului se va spulbera, iar Ciucă va da socoteală politic și juridic pentru abuzul de putere. Nimeni nu a scăpat până acum cu o asemenea grozăvie la activ.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

84 comentarii

 1. daca nu le controleaza le desfiinteaza

  • Parca Johannis zicea sa asteptam institutiile sa-si faca treaba. Doar ca una nu mai e de azi… Sa asteptam ca presedintele superinformat sa afle?

  • cum sa pui in functia de conducere a unui guvern un pensionar care toata viata a executat ordine?!

 2. Ați devenit plictisitori! Niciodată, dar niciodată un partid cu o obsesie nu o să crească în sondaje! La fel și AUR și USR! Vor fi mereu aceeași susținători, din ce în ce mai puțini, care au aceleași obsesii! Aiureli cu „corupția”, „justiția”, „ieuropa”. Românii s-au cam săturat de veșnica chilomăneală și veșnicele înjurături la adresa celor care au alte păreri – semn clar al neînțelegerii noțiunii de democrație!

  • Intelegem limpede ca esti un slugoi PSD.

  • @ionut ni s-a mai explicat odata la OUG13 ca-coruptia e buna si normala, si de la PSD si de la PNL, si totusi insistam sa democratizam societatea

  • Cum a ajuns USR la putere primul lucru făcut a fost să desființeze Secția Specială care ancheta frauda făcută de Clotilde! Deci, voi sunteți ultimii care puteți zice ceva!
   În plus, așa cum știm toți, suporterii USR jignesc, înjură, aruncă cu porcării…. Dar mă așteptam la asta de la un partid extremist!

  • Ha,ha,ha! Nu vă convine adevărul?!?

  • Ești bolnav . Irecuperabil .
   Ești din Cornu? Măturătorul și gunoierul lui Năstase , ouă clocite ?

 3. Articol bun, exceptie : „Sorin Cîmpeanu, care a pozat în reformist” – doar Pantazi stie cum a pozat Timpeanu in reformist ! Timpeanu a incercat sa amnistieze plagiatorii si sa distruga educatia din primul minut de mandat.

 4. Articol bun, exceptie : „Sorin Cîmpeanu, care a pozat în re.f.ormist” – doar P.an.ta.zi stie cum a pozat Tim.p.eanu in reformist ! Tim.p.eanu a incercat sa amn.istiez.e p.l.ag.i.atorii si sa distruga educatia din p.rimul minut de man.dat.

 5. Ați votat PSDNL 55%, veți fi jefuiți de PSDNL la infinit pentru că asta vreți.

  • De ce crezi ca il intristezi? Omul nu mai are prea multe reactii, doar face constatari.

   Si asta e realitatea: Oamenii voteaza PSDNL in continuare, iar PSDNL jefuieste tara la infinit pentru că ii voteaza oamenii.

 6. Cel putin de ingeniozitate nu duc lipsa, reformam invatamantul ca sa scapam de plagiate. 🤣🤣
  Credeam ca doar Bubonel cu Mustatza erau malefici….

 7. e un pic pretentios ca Ciuca distruge, USL e cel care distruge impreauna cu MARELE IOHANIS FICUSUL GRIVCO SANTAJABILU, generalul Ciuca e doar un executant !

 8. Ciolhanis primveghetorul democrației ce spune ?

 9. „- Nicule, tare mi-e că și conjudețeanul ăsta al tău o să viziteze Târgoviștea pe la iarnă ! Dar e bine, că cu tine, Nicule, nu poate omu’ să poarte o discuție pe teme academice nici picat cu ceară …!
  -Fa, Leano, voi, ăștia cu doctorate, sigur vă ușurați tot pe la spate, precum noi ăilalți, sau stați așa constipați o viață intreagā și, poate, de aici vi se trage ?”

 10. Ce bine ar fi, sa ieșim acum cei care au fost si pe 10 August 2018 sa ne adunam în strada din nou, sa facem dreptate , sa dam jos corupții de la conducere, în frunte cu Johannis!

  • Susțin! Tot pe 10 august!

  • Să nu uitați să vă aduceți cu voi și copiii! Să vă ascundeți în spatele lor, lașilor! Cine vă dă dreptul să blocat o piață publică? Cine? E Piața tuturor, e drumul tuturor. Vă comportați ca niște teroriști! Sper că Jandarmeria să își facă datoria nu ca data trecută! Ca în Europa să vă lase lați pe asfalt! De ce îi plătim?

  • Singura solutie, daca se iese in strada masiv putem scapa de ei

 11. Tipul săvârșește din ce in ce mai multe infracțiuni. Pușcăria deja plânge după el și complicii lui.

 12. Unii distrug sistemul de educatie din Romania caramida cu caramida si pe tine te *&^*&^ grija tot de USR…

 13. Frate, mai schimbati asta, asa ma plictiseste subiectu’. Nu ma int, oricum, mai bine astia chiar daca ne fura decat aia cu ”carantina care ar face minuni” care ne voiau incuiati in casa ca in China. Chiar nu mi pasa de doctoratul astuia. Nu cred ca exista om in Romania care sa nu fi copiat la cel putin un examen. Astia de la g4 included!

 14. Exact, asta trebuie înțeles de toată lumea. Ciuca e un nimeni fără coloană vertebrală.

 15. Amuzant e ca partidul unic PSDPNLUDMR va scoate un scor si mai bun in 2024. Azi am mers cu un taximetrist care se plangea ca „astia” ne dau cu prafuri si ca noroc ca a venit psd la guvernare ca altfel se ducea tara de rapa. Astia suntem

 16. Așa, așa, dați ochii peste cap de indignare!!!! Și cine, mă rog, ar trebui să conducă o țară de pomanagii???? Bă, da nu există dată să nu vă duceți după fentă!!!! Punem pariu că dacă USL va promite autostrăzi spațiale și excursii gratis pe Lună, electoratu’ va da buzna să pună ștampila??? Asta e România educată!!! O țară plină de „doctori” care au probleme reale în a scrie după dictare!!! Da’ care se simt ofensați „big time” dacă îndrăznești să le demaști impostura!!!!

 17. Fiecare popor își merită conducerea pe care a ales-o și pe care o ține la putere.

  • Sad, but true.
   Singurul câștig al românilor cu creier după 1989 este libertatea de a călători liber din țara tuturor analfabeților FSN(PSD+PNL), hAURisti.
   Idiocracy filmul e viitorul acestei țări.

 18. Partenerul strategic e multumit de Ciuca. Nu pare sa-l deranjeze.

 19. ciorba reincalzita . doar justitia este cea care poate face lumina asa cum a decis si ccr nu niste cetateni numiti politic

  • Minioane, cine se opărește cu ciorbă suflă și in iaurt ! Iar exemple sunt la tot pasul, de la Mickey Mouse la nea Oprea de la Intendență…
   PS. Alde „p”, l”, m”, „q”, „j” sunt plecați in vacanță în Liliputia sau căldura toropitoare de zilele acestea a pătruns până și în catacombele de sub Kiseleff10/aleea Modrogan?

 20. Românii nu par sa se trezească! Corupția se generalizează, abuzurile in instituțiile subordonate politic curg pe banda rulantă, domenii esentiale- educația sunt “reformate” in interesul unor grupuri /oameni care urmăresc metamorfozarea educației/ învățământului/ societății romanesti. Și majoritatea doarme/ tace/ este indiferenta. Societatea noastră pare anesteziata, lipsită de reacții. Și totuși când ne trezim? Articolul exprima o stare vecina cu disperarea pe care este imposibil sa nu o resimțim. Cu mănuși de catifea si in tăcere puterea își continua marșul spre o veritabila dictatura. Mai avem dreptul sa speram?

 21. Succes, România ɐɔıʇɐɹɔoʇıɹǝɯ !

 22. Trebuie dat jos cu proteste, daca romanii inca il vor tolera in functie, putem zice de pe acum adio libertate!

 23. Il doare in cot pe gen.Ciuca de galceava cu doctoratul,el are ordin de la Comandantul suprem sa conduca partidul si tara si o sa o faca cu sau fara doctorat aprobat de cinstita Sercan si veselul Pantazi!!!

 24. Institutiile astea inseamna bugetari, bine ca se reduc. Adevata educatie se face la privat, ca orice lucru valoros in tara asta. Restul doar incaseaza degeaba

 25. ha, ha ! suntem stabili dacă suntem conduși de un analfabet funcțional ! frumos ciorhanis…gunoi ordinar !

 26. Palgiatul nu e plagiat, ni se pare. Oamenii sunt educati, iar mieii si lupii sunt prieteni.
  Nu credeti? Iata doua conversatii la care am asistat in ultimele 2 zile:
  Prima:
  domnita 1: „iti spun eu, stiu de la colega mea, sotul ei e taximetrist si a luat pe unul care i-a spus ca ii da 200 lei daca trage cu tunul.
  domnita 2: Adica?
  domnita 1: Pai da, sunt tunuri pentru asta, stii tu, grindina. Si astia trag cu tunurile sa alunge norii. De aia nu sunt ploi. Eu vad norii, se formeaza, apoi nu mai ploua, ca trag cu tunul.
  domnita 2: bine tu!
  domnita1:: pai da! Deaia avem seceta. Astia vor sa-si vanda produsele! Ca nu vor sa le avem pe ale noastre!

  A doua:
  doamna 1: nu stiu, n-or zis nimica, m-am dus si nu e slujba
  doamna 2: pai s-o tinut noaptea, ca sa vie ploia
  doamna 1: pai atunci ma duc sa ma dezbrac, dar n-or zis nimica
  doamna 2: ba da, or zis, e pentru ploie.

 27. Unde erați mai „iubitorilor de democrație” când ponta făcea la fel??? Nu am văzut atunci comentariile voastre. Ah da, atunci comentați sub alt nume…

 28. Un militar nu știe sa construiască,știe sa distrugă.
  Va distruge toată România!

  • Avem criza covid, criză energetică, seceta, războiul lui Putin și mai vreți și o criza politica. Nu va mai saturați de atâtea crize?

  • Ai uitat de criza de oameni inteligenți și cu coloană vertebrală!

  • @AdV avem și oameni inteligenți și cu coloana verticala. Dintre aceștia o parte au plecat afara alții nu dar foarte putini activează în politica noastră. Primi dintre cei care au plecat din politica noastră au fost cei cu coloana verticala. @pro european este clar că nu ai citit legile prostiei.

 29. SINGURUL PROIECT PENTRU romania EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE, PRECIZIE SI UNIUNE ESTE: „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT SI NE DAM LEGI SA NU MAI PUTEM FI PEDEPSITI”

 30. De acord cu dl Pantazi.
  Desfiinarea cnadtcu, a fost gandita pentru a ascunde plagiatele, si asta o spune un membru cnadtcu in ultimii 11 ani, care a vazut multe.

 31. Un mizerabil, un nerusinat, o nulitate, un impostor lipsit de onoare, la fel ca sefii psd si pnl.
  A declarat ca cere chiar el investigarea tezei, ca apoi sa blocheze pe toate caile posibile investigarea si a incercat compromiterea Emiliei Sercan.
  Presedintele si Citu au declarat ca psd-ul este dusmanul tarii, au cerut sa fie ei votati si vor impiedica psd-ul sa mai ajunga la putere, ca la scurta vreme sa invite psd-ul la putere, fara nicio rusine.
  Cum mai au tupeu acesti indivizi sa mai apara in public, cum mai au tupeul sa mearga in strainatate, sa stea de vorba cu sefii Europei, cu sefii UE si NATO, de ce mai sunt primiti in lumea civilizata ?

 32. DE PARCA „premierul VARANILOR” AR FI ALTCEVA DECAT O MARIONETA…

 33. Minioane, cine se opărește cu ciorbă suflă și in iaurt ! Iar exemple sunt la tot pasul, de la Mickey Mouse la nea Oprea de la Intendență…
  PS. Alde „p”, l”, m”, „q”, „j” sunt plecați in vacanță în Liliputia sau căldura toropitoare de zilele acestea a pătruns până și în catacombele de sub Kiseleff10/aleea Modrogan?

  • Rezisti pe baricade ! Bravo !

   PS. Pe ei Scara, nu-i lasa !

  • @Su, merci!
   Altfel, toate bune?
   Mă îngrijorează prețurile pliculețelor cu mâncărică pentru M și J și tare mi-e că mă voi vedea nevoit să experimentez rețete de gătit în casă…

  • @Scara,
   Toate bunee, multumesc asemenea !

   PS. Le facem loc la masa langa noi, sa stii ! :))

 34. cand in corabie au ramas doar sobolanii, nu ne putem astepta la altceva

 35. Cea mai odioasă combinație de putere…
  Ciuchanis a distrus complet România.

 36. Dragi hunedoreni, dacă aveți pe acasă roșii și ouă stricate, să nu le aruncați la gunoi.
  Aruncațile în gunoiul Ciucă, când o să vină pe la voi.
  Tic-Tac, Tic-Tac…

 37. Toată armata Romană e plină de generali și colonei activi sau pensionați la 40 ani cu doctorate obținute la foc automat la fabrica de doctorate a sistemului de apărare. Aceasta e România militarizată condusă de șmecherii din sist de forța ( poliție,securitate,Jandarmerie, armata,sist juridic). Aceștia sunt stat in stat cu case de pensii separate, case de sănătate,case și stațiuni de odihna de lux unde plătesc o suma de nimic . Asta e țara educata și furată de acești speciali p cu burta mare pensionați la 40 ani cu pensii mari numite de ei de serviciu. Iar prostii sa muncească pe schele Iin vânt și ploaie pana la 65 ani ca ei sa trăiască bine sa se poată odihni la 40 ani și sa se angajeze tot la stat. Iar posturile TV și de radio sunt pline de generali rezerviști tineri care ne dau sfaturi bineînțeles tot pe bani. ISR dl Iohanis avansează generali pe banda ca atât știe si merge la festivități!

  • Corect! Securitatea e mai puternica decât oricând. Securitatea de pe vremea lui Ceaușescu nici nu visa asemenea putere. Bașca sa le mai vina si bani de la UE!

 38. Sunteți din ce în ce mai penibili G4M!

 39. Cred ca Ciuca este doar o interfata a unei entitati egoiste, sau chiar diabolice. A acceptat postura de premier pentru care nu are nicio chemare, cum a acceptat-o si pe cea a doctoratului de turma, in tara cu cei mai multi „doctori” pe cap de locuitor..
  Daca plagiatul s-ar dovedi, ar urma demisia. Iar entitatea din umbra isi apara unealta. Poate ca si categoria plagiatorilor, care e mare si puternica, se apara.
  Dar aspectul cel mai grav este ca institutiile puterii sunt putred de corupte. Aceasta este adevarata suferinta a Romaniei,
  Justitia serveste ca unealta si in acest complot. Ministrul Invatamantului, in plina epidemie de impostura si devalorizare de care sufera Invatamantul si Educatia, da legi care depreciaza invatamantul preuniversitar si apara impostura in cel universitar.
  Si toate aceste atacuri la ordin, alaturi de diverse altele, sunt validate si aparate de presedintie, de CCR, CSM, parlament, de presa mituita etc…

 40. Nu uitați, PNL-ul a adus acest animal!

 41. Comisia care a albit-o pe chiovesi poate să dispară, nu mai are nici o credibilitate.
  Toată lupta cu plagiatorii a fost distrusă de albirea lui chiovesi

 42. Aveti dreptate ! Pe cine intereseaza atat de mult un doctorat ,mai ales in domeniul lui,cand sunt atat de multe probleme care determina ziua de maine a oricarui roman?Si sa nu uitam,ca doctoratele sunt date asa de 30 de ani incoace !

 43. Dar seful UEFISCDI de ce practica furtul de identitate, aceasta fiind institutia executiva a comisiei.

  De ce inca exista oana.prisecaru@uefiscdi.ro, dupa ce ministrul MAI liberal a considerat ca nu este furt.

 44. Dar seful UEFISCDI de ce practica furtul de identitate, aceasta fiind institutia executiva a comisiei.

  De ce inca exista oana.prisecaru@uefiscdi.ro, dupa ce ministrul MAI liberal a considerat ca nu este furt.

  De ce exista adresa de email pentru cine?

 45. E clar de la o poștă că în problema cu pricina avem de-a face cu o propunere legislativă în principal în beneficiul direct al premierului Ciucă ,care distruge neutralitatea și independența cercetării academice a tezelor și lucrărilor științifice și de doctorat pentru interese politice de moment,un astfel de mecanism de legiferare fiind specific regimurilor nedemocratice,iliberale.

  • Sunt aceeasi scaieti si in mediul academic, care de fapt ii conduc dupa scenarii pe politrucii ca Ciuca si altii.

 46. Din nou, RIP Romania.

 47. Domnilor de la G4, mai lăsați pe usr-istii in pace și nu-i mai pupați in fund, ei au fost cei care au creat situația actuală la guvernare, așa că ar face bine să tacă cu toții care-i apară, dacă vroiau să facă ceva pentru țară trebuia să rămână la guvernare și să nu fugă ca niste lași, că de afară este ușor să dai din gură că de făcut nu faci nimic!!!!

 48. Patrocle, am putut scrie doar asa despre mizeria numita UEFISCDI.

  Oana Prisecaru

 49. nu am semnat niciun contract care sa ii permita lui Adrian Curaj virtualizarea stiintifica a numelui meu, ca pol european estic de comunicarii cu expertii din panelul de filologie de pe intreg mapamondul.
  O face de 11 ani, fara instiintarea mea, fara acordul meu, fara a fi remunerata…..

 50. @Pro european!cetatene,eu te asigur ca sunt mai pro european decat tine.Singura deosebire,sau poate mai multe,intre noi este ca eu muncesc,desi sunt in varsta,am vazut multe tari din Europa inclusiv SUA si mi/as fi dorit, ptr voi,cei tineri o alta viata!Am vazut ca in postari,esti pus doar pe jigniri.Sa stii,ca in democratie ,se respecta toate parerile,si tu decizi cum vrei sa traiesti! Sanatate si sa auzim doar de bine si Pace !

 51. asta-i o colonie mistico-gretzoasa ! cine dreaq confectioneaza si sustine asemenea personaje -leaderi ? un asemenea scenariu oribil doar in cadrul democratiilor militare sud americane …the end

 52. disperarea rusilor ca la noi nu pica guvernul ??? ce zici G4 ???

 53. Duminica Orbului la infinit !!

 54. nu cred ca mamaliga aia mare le distruge, ci sistemul ticalosit, adica Serviciile, sub atenta observatie a intaiului hot al tarii, Ciolannis. Doua moluste in pantaloni dar buni servitori preaplecati Serviciilor.

 55. Cat dintre voi credeti ca USR au facut-o si e clar vina lor?

 56. Iohannis este marea problemă.
  Oricine va fi pus de Iohannis va fi tot un fel de CiucăCâțu.