G4Media.ro

A şaptea zi de protest al salariaţilor din Casele Judeţene de Asigurări…

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

A şaptea zi de protest al salariaţilor din Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate: „Nu ne oprim până nu învingem”

Sindicaliştii din Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate anunţă, în a şaptea zi de la declanşarea protestului, că nu se vor opri până nu înving, relatează News.ro.

„Este ziua a şaptea de protest pentru membrii Federaţiei Sindicatelor Caselor de Asigurări de Sănătate, afiliată la Blocul Naţional Sindical. Se protestează în continuare la sediile tuturor Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate, la sediul Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti şi la sediul Casei de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti”, anunţă, vineri, Blocul Naţional Sindical, publicând imagini de la protestul care se derulează la Casa de Asigurări de Sănătate Vâlcea.

Sindicaliştii transmit că protestul va continua pe termen nelimitat: „Nu ne oprim până nu învingem”.

Până acum, reprezentanţii Guvernului sau ai CNAS nu au oferit soluţii la revendicările sindicaliştilor.

„Protestele angajaţilor din cadrul CNAS/ CAS judeţene se desfăşoară în toate judeţele ţării. Protestul a început de joi, 2 noiembrie şi continuă pe perioadă nedeterminată. La acest moment, în toate judeţele ţării, angajaţii protestează fie în birouri prin întreruperea lucrului, fie în faţa instituţiilor”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Blocului Naţional Sindical.

Protestul este generalizat, pe perioadă nedeterminată şi este generat de lipsa dialogului social, nerezolvarea problemelor din sistem, dar şi de faptul că salariile nu au mai crescut din 2018, au precizat sindicatele.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Profesorii și salariații caselor de asigurări nu sunt speciali! Li se va promite ceva peste un an, apoi va fi „criză” cum va fi si pentru profesori si vor primi praful de pe tobă!

  2. ceva restructurare cu marirea calitatii serviciilor se poate cere ?

  3. Nu mai deschide lumea ușa cu capul la CJAS? Sa se transfere in București că aici e ca la shaorma: cu de toate – portbagaj încăpător să ai. Mare păcat că nu se face digitalizare cum ar trebui 😔