G4Media.ro

A murit un renumit doctor stomatolog din România. Chemal Taner avea 49…

A murit un renumit doctor stomatolog din România. Chemal Taner avea 49 de ani și era infectat cu COVID-19

Un renumit doctor stomatolog din România a murit infectat cu coronavirus la vârsta de 49 de ani. Chemal Taner era internat de mai mult timp în spital iar în ultimele zile a fost transferat la terapie intensivă.

Medicul din Constanța, de etnie tătară, era specialist în implantologie avansată, chirurgie orală, parodontologie și stomatologie digitală și avea propriul business început în 1999.

A fost membru al Societății Române de Reabilitare Orală, Societății Române de Implantologie Orală și Biomateriale, Societății de Stomatologie Estetică din România, Academy of Osseointegration, European Association for Osseointegration, International Team for Implantology, International Congressof Oral Implantologists și American Academy of Implant Dentistry.

Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice din România a trasmis, vineri dimineață, un mesaj de condoleanțe pe Facebook:

„Vestea că unul dintre cei mai renumiți medici stomatologi români ai momentului, Dr. Taner Chemal, a plecat dintre noi lasa în sufletul și conștiința tuturor un gol ce nu va putea fi umplut niciodată.
Un exemplu de etică, perseverență, tenacitate și bun simț, Dr Taner a fost întotdeauna alături de AMSMB și UNAS și a raspuns fără ezitare DA atunci cand a putut să sprijine activitățile noastre profesionale.
A format în jurul său o echipă de profesioniști cărora a reușit să le insufle pe lângă abilitățile profesionale desăvârșite niște principii morale pe care rar le mai întâlnim în prezent în rândul colegilor și al semenilor noștri.
Mii, poate chiar zeci de mii de pacienți sunt beneficiarii tratamentelor implanto-protetice realizate de el și echipa sa, unele dintre ele în premieră mondială.
A fost, este și va rămâne un stomatolog, un coleg, un tată, un soț, un OM – exemplu pentru noi toți!

Transmitem familiei și tuturor celor apropiați sincere condoleanțe!

Nu vei disparea niciodată din amintirea și din sufletele noastre, dragă Taner!”

Și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România a transmis un mesaj de condoleanțe în urma morții doctorului Chemal Taner:

„În această seară a încetat din viață dr. Taner Chemal. Membru de seamă al comunității tătare din Constanța, Dr. Taner Chemal a fost o personalitate a lumii medicale din România, evoluția sa profesională si performanțele în domeniul implantologiei făcându-l cunoscut și peste hotare. Și-a asumat întotdeauna cu mândrie identitatea etnică, promovând valorile tradiționale tătărești și îndemnând tânăra generație să le ducă mai departe. În semn de recunoaștere a calităților și realizărilor sale, în anul 2018, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România l-a propus pentru proiectul inițiat de Departamentul pentru Relații Interetnice și dedicat Anului Centenar. Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România își exprimă profundul regret la aflarea veștii decesului dr. Taner Chemal și transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate! Allah rahmet eylesĭn!”

sursa foto: Facebook/ Chemal Taner

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. Nici nu știu ce ar mai fi de spus într-o astfel de situație.
  Regret enorm.
  Taner Chemal a fost un mare om și un mare caracter.
  Am fost colegi de liceu și mai apoi am făcut armata împreună, am amintiri care vor rămâne veșnic în sufletul meu.
  Sincere condoleanțe familiei.

 2. Sunt inmărmurit la aflarea acestei triste vesti…Sunt unul din miile de pacienti ai dr.Taner și transmit Sincere condoleanțe familiei ..Dumnezeu să-l aibă in grija LUI…A fost un OM MINUNAT…

 3. Nu avea si un cancer cumva?

 4. un om bun, Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!

 5. Si totusi care este cauza?

  • Covid evident. Ma rog, mai suferea si de obezitate, facuse si o operație de micsorare a stomacului, avea si stenturi montate la inima. Afecțiuni foarte seriose despre care G4media evita sa spuna, ca deh trebuie sa apara mort de covid. Fiind doctor presupun ca purta masca si se ferea de virus. Asa ca purtati masca, scadeti im greutate daca aveți probleme la capitolul asta si purtati masca.

  • @Ion – Ideea pe care nu vor sa o inteleaga oamenii este ca se poate trai si cu obezitate (chiar daca e mai bine sa ne mentinem greutatea optima), se poate trai bine mersi si cu stenturi. Si, da, a murit de la complicatiile covidului, chiar daca avea si alte probleme…

 6. RIP
  Dar nu certa acum cateva zile Marele Medic Musla lumea ca nu accepta tratamentul cu remdesivir? Ca e experimental, dar ca e promitator, ca e doar in Buc, Tm si nu mai stiu unde?
  Si, cand colo, uite-l ca nu se gaseste in spitalele din Bucuresti

  • Se gaseste oriunde daca ai bani.

  • Remdesivir nu salveaza nici un om de la moarte. Zero.

  • @Dse:
   Taner nu avea ?!!

   PS. Mai terminati o data cu prostiile ! :((

  • @Dse:
   Taner nu avea ?!!

   PS. Mai terminati o data cu prostiile ! :(( E cert ca s-a terminat, ca a avut ghinion !

 7. În Timișoara se refuza Remdesivir, in București mori așteptând-ul… Plasma e pt boss-i… Hai că e varză organizarea… e totul la noroc

 8. RIP Dr. Taner Chemal, coleg si prieten.
  Condoleante familiei.
  Taner a avut o interventie pe cord deschis cu ani in urma, ca dovada avea o cicatrice mare verticala pe piept. In termeni medicali, a avut comorbiditati serioase.
  Din ce se vehiculeaza, a fost impreuna cu sotia la cheful la care a participat si Esca de la ProTV impreuna cu sotul, si ei infectati.
  Sa il aiba Dumnezeu in paza!

  • Si daca a fost la chef, credeti ca de-a acolo l-a luat? Nu e neapărat obligatoriu. Stiu persoana care a muncit doar de acasa si a respectat la greu toate recomandarile. Cum? Cel mai probabil de la copii, ca are trei mici si nu ii poate opri sa se joace cu alti copii. Iar unul din ei a avut primul simptome. Oamenii nu ar trebui blamati daca se imbolnavesc, nu e neapărat vina lor. Nu e un stigmat sa ai mizeria asta de boala.

 9. din ce am citit in presa imi dau seama ca a murit un om valoros!

  Cel de sus sa-l tina in preajma lui! Condoleante familiei!

 10. Sincere condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut si apreciat pe Dr. Chemal Taner, un om si un medic cu un caracter deosebit, un profesionist desavirsit.

 11. Sincere condoleante familiei si tuturor celor care l-au cunoscut si apreciat pe Dr. Chemal Taner, un om si un medic cu un caracter deosebit, un profesionist desavirsit.

 12. @Dse:
  Taner nu avea ?!!

  PS. Mai terminati o data cu prostiile ! :(( E cert ca s-a terminat, ca a avut ghinion !

 13. Printre altele avea si Covid.

 14. Macar stiind ca intra in contact cu pacientii putea sa se spele pe maini si sa poparte masca.Cati din pacientii lui vor urma?