G4Media.ro

A fost semnat contractul pentru proiectarea și construirea noului stadion de la…

sursa foto: Actual de Cluj

A fost semnat contractul pentru proiectarea și construirea noului stadion de la Târgoviște/ Valoarea proiectului pentru arena de 12.000 de locuri: peste 54 milioane de euro

A fost semnat contractul pentru proiectarea și construirea noului stadion de la Târgoviște, transmite Actual de Cluj.

Contractul a fost semnat miercuri, la sediul Companiei Naționale de Investiții, în prezența ministrului Dezvoltării, Cseke Attila, Consiliul Județean Dâmbovița fiind beneficiar al acestei investiții.

Antreprenorul care a câștigat licitația publică e un consorțiu, format din ACI Cluj SA, biroul de proiectare Dico & Țigănaș și Imrat Service SRL. Acesta are la dispoziție 42 de luni pentru execuție, dintre care primele șase luni sunt pentru proiectare.

Întregul proiect are o valoare de aproximativ 271 milioane de lei, adică peste 54 de milioane de euro.

Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partide din prima ligă a fotbalului național, din competițiile europene, dar și meciurile naționalei de fotbal, după cum precizează președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. În plus, pe stadion se vor putea juca meciuri de rugby și vor putea fi organizate competiții de atletism. Acesta va avea peste 12.000 de locuri.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

 1. O centura Doicesti Ulmi ar fi fost si mai buna

 2. E foarte haioasa abordarea romanilor, de a construi stadioane noi si scumpe, in speranta ca vor aparea si jucatorii, dupa aceea!
  E ca si cum ti-ai cumpara 100 de prezervative, sperand totodata ca va aparea si o femeie, candva…

 3. Lasă-mă sa ghicesc, primar PSD. Circ și prostie.

 4. Ce spital extraordinar s-ar fi putut construi.

 5. Faceti sala oameni buni! Targoviste nu poate tine o echipa in liga 2 pe incasarile din bilete.
  La sporturi de sala, Targoviste chiar mai joaca ceva.

 6. Stadioanele sunt noile centre de informare turistica.Se fura pe rupte fara sa te intrebe nimeni nimic. Oamenii din localitate se gandesc ca „uite domne face stadion primaria sa avem si noi,ce numai la Bucuresti sau Cluj sa fie?”De unde vor avea bani sa le intretina?In 10 ani dupa inaugurare 90% din stadioane vor fi in ruina.

 7. Unde se construiesc stadioane din bani publici : Bucuresti (4), Tg,Jiu, Pitesti, Targoviste, Craiova. Toate in Muntenia. Dar celelate regiuni istorice nu exista pe harta tarii : Moldova, Transilvania, Banat ? Sau trebuie sa si le faca singure precum s-a intimplat la Arad, Sibiu sau chiar Ploiesti

  • In Sud se fac stadioane ca oamenilor le place circul si exhibitionismul
   In Transilvania centuri si autostrazi ca sa fie fruncea
   In Moldova nu se face nimic ca sunt considerati prosti si saraci si nu merita

 8. Un spital nou în orașul Târgoviște ar fi fost mai bun decât un stadion. La manastirea Dealu toate locațiile acelea zac sa se prăbușească în loc sa fie reabilitate… Poate de sărbători puneți mai puține flori sau iarba artificială… Asa ca să cheltuim banii.