G4Media.ro

A fost reținut principalul suspect în cazul dublei crime de la Bran,…

Sursa foto: Inquam Photos / Cornel Putan

A fost reținut principalul suspect în cazul dublei crime de la Bran, un văr al pompierului ucis/ Ar fi avut un conflict mai vechi din cauza unei parcele de pământ/ Victimele, lovite un un cuţit şi un topor

Un bărbat suspect că ar fi autorul dublei crime de la Bran a fost reţinut, luni seară, de către procurorii braşoveni. Potrivit oficialilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, el şi-a recunoscut parţial faptele, mărturisind că i-a ucis pe cei doi soţi cu un cuţit şi un topor, pe motiv că avea un conflict mai vechi cu bărbatul, care îi era văr, transmite News.ro.

Vărul pompierului găsit mort, luni dimineaţă, într-o vilă din comuna Bran, satul Şimon, a fost reţinut, luni seară, ca fiind principalul suspect în cazul dublei crime.

Potrivit procurorilor, bărbatul i-ar fi ucis pe cei doi, după ce a intrat în casa lor, spărgând un geam de la uşa de acces în locuinţă.

”Inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor”, au transmis, luni seară, procurorii.

Aceştia au precizat că cercetările au fost finalizate abia luni seară, în jurul orei 21.30.

În faţa procurorilor, suspectul şi-a recunoscut parţial faptele şi a precizat că avea un conflict mai vechi cu victima. Cei doi se certau pentru o parcelă de pământ, au declarat rudele presei.

Pentru a documenta întreaga activitate şi a afla exact ce s-a întâmplat, anchetatorii au mai audiat patru martori, rude atât cu victimele cât şi cu suspectul.

Suspectul este cercetat pentru infracţiunile de violare de domiciliu şi omor calificat.

Pompierul, de 38 de ani, şi soţia sa, care era aistentă medicală, au fost găsiţi morţi în casă, plini de sânge, luni dimineaţă, de către apropiaţi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Nu cred..sigur era un imigrant

  2. Legile slabe, pedepsele blande, lipsa de implicare a autoritatilor duc la asemenea fapte monstruoase.