G4Media.ro

A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara, între 14 şi…

A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara, între 14 şi 17 mai. Vor fi administrate doze de ser Johnson&Johnson pentru cei încă nevaccinaţi şi Pfizer pentru cei veniţi la rapel

A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara va avea loc între 14 şi 17 mai, iar persoanele care se prezintă pentru prima doză de vaccin vor primi ser de la Johnson&Johnson. Totodată, li se va administra doza de rapel persoanelor vaccinate cu Pfizer, relatează News.ro.

„Maratonul care a dat tonul – 14-17 Mai 2021, Timişoara, CRAFT, Bv Eroilor de la Tisa 22. A doua ediţie a Maratonului Vaccinării de la Timişoara, proiect care a dat tonul unor acţiuni similare la nivel naţional, vine, pe lângă rapelul asigurat celor vaccinaţi cu prima doză de Pfizer, cu două noutăţi: Vaccinare cu Johnson&Johnson pentru cei nevaccinati încă, vaccin ce necesită o singură doză (fiind singurul vaccin care asigură sinteza optimă de vaccin după o doză!); Un screening al stării de sănătate a populaţiei – în premieră naţională în cadrul unui Maraton al vaccinării – prin efectuarea de teste de depistare a unor patologii cronice la persoanele cu factori de risc – vom reveni cu detalii. Mulţumiri speciale Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură(CCIAT), pentru oferirea gratuită a excelentei locaţii de desfăşurare a Maratonului: CRAFT, Bv Eroilor de la Tisa”, a scris pe Facebook medicul Dorel Săndesc, vicepreşedinte al Societăţii Române de ATI şi iniţiatorul primului Maraton al Vaccinării.

În cadrul evenimentului, sunt disponibile 2.000 de doze de vaccin Johnson & Johnson.

La Timişoara, în cadrul primei ediţii a Maratonului al Vaccinării, care a avut loc în luna aprilie, fiind primul de acest fel din ţară, s-au vaccinat 6.722 de oameni. Aceştia vor primi rapelul în cea de-a doua ediţie, în perioada 14 – 17 mai.

Sursa foto: RO Vaccinare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Hai cu injectarea. Păiii…. Sunt comandate deja dozele pentru la anul și nu se bagă-n venele populimii ăstea de anul curent???
    Cum vine aia…?

    • Ai castigat 50 de bani pentru aberatia de mai sus,si cu ajutorul meu,pentru raspuns vei mai castiga 50 de bani. Uite asa ai 1 leu intreg si iti poti lua o tigara la bucata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.