G4Media.ro

A cincea zi fără apă în municipiul Bacău/ Primarul Stanciu Viziteu: Se…

sura foto: Facebook/ Lucian Daniel Stanciu Viziteu

A cincea zi fără apă în municipiul Bacău/ Primarul Stanciu Viziteu: Se impun demisii de onoare urgente

Municipiul Bacău este vineri în a cincea zi consecutivă fără apă potabilă, după ce luni seara s-a produs o avarie la magistrala de aducţiune de la Valea Uzului, transmite Agerpres.

Primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu s-a declarat nemulţumit de modul în care conducerea Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB) gestionează situaţia.

„CRAB a ratat soluţia tehnică pentru remedierea avariei, a decis să oprească umplerea ţevii şi continuă să improvizeze. Am fost informat de directorul CRAB, Nina Chiper, că va reumple aducţiunea începând de vineri dimineaţă şi abia sâmbătă am putea avea apă cu debit normal la robinete. (…) Cred că se impun demisii de onoare urgente. Noi vom folosi toate pârghiile legale pentru a ne asigura că în aceste companii lucrează profesionişti veritabili şi nu oameni care au ajuns aici doar pentru că au fost susţinuţi politic de un partid sau altul”, a declarat primarul municipiului Bacău.

Edilul a precizat că, începând de vineri, vor fi operaţionale 48 de puncte stradale de distribuire a apei menajere, 24 de puncte de distribuire în şcoli şi 11 locaţii pentru apă potabilă.

„Continuăm să sprijinim populaţia, iar celor care în aceste zile au greşit sau au acţionat greşit, le transmit că lucrurile nu se opresc aici. Nu voi mai accepta niciodată ca o mână de incompetenţi să-şi bată joc de un oraş întreg. Iar primul pas ar fi să plătească chiar ei cheltuielile pe care le face Primăria cu achiziţia apei potabile”, a adăugat Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Nu este prima dată când municipiul Bacău rămâne fără apă potabilă în urma unor avarii la magistrala de aducţiune, însă acum se înregistrează cea mai lungă criză a apei.

sursa foto: Facebook/ Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

21 comentarii

 1. Demisia ”de onoare” nu se impune, dle primar, ea vine singură din propria inițiativă a ”vinovatului”. Când e cerută, după mai multe zile de la eveniment, demisia e de ”dezonoare”.

 2. Un alt userist ajuns primar, iar orasul este facut praf
  Oare de ce nu ma mira?

  • PSDistule, în Bacău chipurile s-a investit în anii precedenți în infrastructura de apă, dar de fapt doar s-au furat banii.

   Voi furați, voi acuzați, de-asta e România o hazna, fiindcă așa o faceți voi de 20 de ani, de când sunteți la putere – de jure sau prin interpuși.

 3. Nu e cea mai lunga. Însă are șanse bunicele sa bata recordul din 2018. Parca vreo 8 zile au fost atunci.

 4. MAFIA saboteaza non-stop capacitatile extraordinare de a administra un oras ale unui primar USRist.

 5. Mergeți bai frate la primarul din Ciugud și învatati cum se face treabă într-o comunitate!
  Unii se ocupa cu altceva dar numai cu ce trebuie nu.

 6. E vina primarului. Trebuia sa ia ciocanu, apartul de sudura si sa se apuce sa repare.

 7. Serios, domnule primar? Ce ați făcut dumneavoastră personal referitor la problema apei din municipiul Bacău de la învestire, …a trecut ceva timp.

 8. Demiterea- management defectuos, adică incompetență! Dărâmați șandramaoa sabotorilor slinoși!

  • Cum să demita conducerea CRAB Bacau – apabacau.ro – dacă e Companie Regionala si unde directoare e Nina Chiper, o functionara banala -acum ceva ani – din aparatul propriu al Consiliului Judetean condus de Benea Dragos seful PSD? De aceea primarul îi cere demisia si fosta functionara fara experienta in domeniu refuză să si-o dea.

 9. Cetatean al Bacaului: este un diconfort greu de suportat, peste 80% din Bacau nu are de loc apă la robinet. Sunt lucrari fâcute de mantuială sub regimul psd-pnl, dar trebuie spus că și primarul Viziteu este paralel cu administrarea municipiului.

  • Strategia electorală PSD: „sunt toți la fel, deci votați PSD”.

 10. Zici USR+ si tragi apa…..daca ai apa. 💩🤡

 11. O completare. Să devii primar în Bacău la 35 de ani, din care 4 ani a fost parlamentar, fară experiență sau să fi facut ceva in viață, nici profesia lui nu-l ajută cu partea aplicativ managerială, să nu fi bacaoan (este brailean, în Bacau este de 5 ani prin casatorie) este greu de înțeles. Culmea, predecesorul lui la primarie a fost Necula (pus de psd-Benea) care avea cam aceiași varstă si la fel de paralel cu administrația (jurist).

 12. Lui Necula i-a fost fatală fix o asemenea isprava cu apa in Bacau.

 13. Asta o stiu de la cineva ce lucreaza la o firma de partid (psd sau pnl e tot una acum). Mafia vrea totul, nu ii trage nimeni la raspundere, asa ca fura cu inversunarea.