G4Media.ro

A apărut site-ul nicolaeciuca.ro, doar cu fotografia liderului PNL și fără niciun…

sursa foto: Captură

A apărut site-ul nicolaeciuca.ro, doar cu fotografia liderului PNL și fără niciun conținut / Fostul premier, în plină campanie de imagine

A apărut site-ul online nicolaeciuca.ro, în care liderul PNL și fost premier apare într-o fotografie profesională. În afară de aceasta, site-ul nu mai are alt conținut momentan.

Conform Rotld.ro, site-ul este deținut de o persoană fizică.

Reamintim că Nicolae Ciucă, președintele PNL, e în centrul unei campanii de comunicare a partidului care se desfășoară în paralel cu campania pentru alegerile europarlamentare și cele locale. Zeci de panouri publicitare uriașe cu Ciucă sunt amplasate pe marginea autostrăzilor din toată țara, iar pe rețelele sociale PNL promovează clipuri video în care șeful partidului e umanizat.

Campania de prezidențiabil a fost lansată după ce Nicolae Ciucă a declarat în repetate rânduri că PNL trebuie să aibă propriul candidat la prezidențiale și că el e dispus că candideze la cea mai înaltă funcție din stat. De remarcat că PSD nu are o astfel de campanie centrată pe șeful partidului, Marcel Ciolacu.

Clipurile de campanie sunt filmate într-un cadru informal, cu o mică bibliotecă în spatele lui Ciucă, iar declarațiile acestuia fac referire fie la detalii personale precum relația cu familia și opțiunea militară, fie la valorile în care crede șeful PNL.

Cel mai recent clip video face referire explicită la funcția prezidențială. ”Românii ar alege pe cineva pentru funcția de președinte dacă îndeplinește cel puțin următoarele criterii: își iubește țara, a fost în slujba oamenilor, și nu uită care este misiunea lui în acea funcție”, spune Nicolae Ciucă în înregistrare.

Celelalte clipuri fac trimitere la valorile promovate de Nicolae Ciucă: identitatea națională, armata, biserica, tradițiile și obiceiurile, familia. Sunt mesaje conservatoare, similare cu cele promovate constant atât de PSD, cât și de AUR.

 • Citește mai multe detalii aici

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Pai asa e nicolae ciuca, un avatar al atcuiva, o holograma, o poza.

 2. Asa-i si omul, gargara fara continut. La fel ca si Ciolacu. Nimic de capul lor, nimic in capul lor.

 3. Tales from the crypt

 4. Dacă aș fi femeie și Domnul Ciucă ar fi singurul bărbat de pe Pamânt,aș prefera să rămân singură.

 5. Site-ul contine gandurile candidatului Ciuca pentru prezidentiale.

  De asta e doar poza. Mai mult de atat nu exista. O mare gogoasa goala, folosita de Iohannis ca paravan pentru a controla PNL-ul si guvernul.

 6. Dacă nu are nimic de spus, ce sa scrie. O pagină goală pentru un cap gol. Sau poate s-a gândit că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte.

 7. Corespunde perfect personajului de carton adus in politica de KWJ. O imagine fara nici un continut

 8. Putea la fel de bine sa umple toata pagina aia cu „aaa…..aaa….aaa….” si tot aia era, doar ca se putea stoca mai compact.