G4Media.ro

Eveniment inedit la Sâmbăta de Sus, în grădina Castelului Brâncovenesc: Expoziție de…

Sursa Foto: rasedecaini.ro

Eveniment inedit la Sâmbăta de Sus, în grădina Castelului Brâncovenesc: Expoziție de câini, păsări, oi și iepuri de rasă, demonstrații de dresaj

O expoziție de câini de rasă, prezentări de păsări de rasă, oi sau iepuri, dar și demonstrații de dresaj. Toate vor avea loc sâmbătă, în localitatea Sâmbăta de Sus, în grădina Castelului Brâncovenesc, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Brașov.
Evenimentul se diferențiază de clasicele prezentări, pentru că, spun organizatorii, proprietarii de câini pot obține certificare pedigree pentru animalele de companie.
De asemenea va avea loc un concurs de prezentare dedicat copiilor, dar și multe alte surprize.
„Va avea loc o expoziție chinologică multirasă. Vom avea și animale mici de curte găini, păsări în general, iepuri, boi. Vom avea niște câini din mai multe rase. Asta ne permite să invităm alături de noi toți proprietarii de câini de rasă, indiferent că au sau nu au documente pedigree. Vom începe cu un concurs special dedicat copiilor care își pot prezenta câinii în în ring”, precizează organizatorul evenimentului, Paul Ciolac.
Evenimentul va începe la ora 10:00 și este organizat de Uniunea Chinologică Royal în parteneriat cu Primăria Sâmbăta de Sus, Clubul Wyandotte România și crescătorii locali de ovine.
Intrarea este liberă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...