G4Media.ro

4.000 de rățuște din cauciuc, lansate simultan pe apa Crișului Repede, din…

sursa foto: captura video

4.000 de rățuște din cauciuc, lansate simultan pe apa Crișului Repede, din zona Podului Intelectualilor din Oradea, de 1 iunie

Figurinele rățuște vor putea fi adoptate de cei care doresc să participe la competiția din 1 iunie, organizată la Oradea, scrie ebihoreanul.ro. Rățuștele vor fi numerotate și se vor „întrece” în competiția intitulată „Cursa de rățuște”, la finalul căreia primele 50 vor fi premiate.

Acțiunea este una distractivă, iar în plus se vor defășura și alte activități, cum ar fi pictură pe față, ateliere de creație și de personalizare tricouri, precum și jocuri de volei.

Evenimentele au loc cu începere de la ora 12 și vor ține până la ora 18.

„Cursa de rățuște” este organizată de Rotaract în scop caritabil, iar sumele încasate în urma donațiilor vor fi redirecționate spre dotarea zonei centrale a Oradiei cu stații de apă potabilă.

„Îmbunătățim sănătatea publică, reducem impactul asupra mediului și sporim confortul și accesibilitatea apei potabile pentru comunitatea locală și pentru turiști. Știm cât de importantă este hidratarea, așa că anul acesta am stabilit că prin ajutorul donațiilor primite vom instala stații de apă potabilă în puncte cheie ale orașului unde orădenii se vor putea hidrata gratuit”, transmit organizatorii Rotaract.

„Cursa de rățuște” este un eveniment caritabil, organizat anual de către cluburile Rotaract din mai multe orașe din țară și are ca scop strângerea de fonduri pentru diverse cauze umanitare.

Rotaract Club Oradea este parte a familiei Rotary International și își propune să aducă un impact pozitiv în comunitatea orădeană prin proiectele organizate an de an și să promoveze valorile rotariene, relatează ebihoreanu.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. ideea e draguta
    dar ratuste de cauciuc? de ce nu din materiale care se degradeaza? vor fi culese toate?

  2. Nu era deja plin de PET uri ?Stupizi.