G4Media.ro

Simona Halep a abandonat în setul al doilea al meciului cu McCartney Kessler,…

Sursa foto: Facebook / Linz WTA

Simona Halep a abandonat în setul al doilea al meciului cu McCartney Kessler, la Trophee Clarins

Simona Halep (32 de ani, 1.149 WTA) a abandonat în setul al doilea al meciului cu McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA), de la Trophee Clarins, la scorul de 7-5, 2-3, relateaază digisport.ro

Durerile au forțat-o pe sportiva din România să se retragă, iar veștile proaste continuă pentru Halep. Aceasta s-a văzut nevoită să spună ”pas” competiției de la Rabat, la care primise un wild card.

Pe lângă Simona Halep, au anunțat că nu vor juca la Rabat Bianca Andreescu, Paula Badosa și Jaqueline Cristian.

Mai mult, surse apropiate fostului lider mondial au afirmat chiar că Simona Halep va sta departe de teren în următoarele două luni și că va rata mai mult ca sigur Jocurile Olimpice, potrivit eurosport.ro.

Jucătoarea din România a postat un mesaj pe Instagram în care a dezvăluit de ce nu a reușit să încheie partida, dar a spus și ce planuri are după această accidentare.

”Ei bine, ieri nu a fost așa cum am sperat pe teren. Durerea de la genunchi, care persistă de la Miami a revenit și, din păcate, nu am putut continua. Nu este modul în care mi-aș fi dorit să îmi petrec timpul la Paris, dar nimeni nu a spus că această revenire va fi ușoară. Mă voi odihni și apoi voi continua să muncesc și să cred în continuare în călătoria mea. Vă mulțumesc celor care mă susțineți, văd mesajele voastre și înseamnă enorm pentru mine”, a scris Simona Halep, pe Instagram.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. ar putea intra in politica, cu cita dezinvoltura face promisiuni desarte.

  2. Simfonică,locul pe care îl ocupi 1149 WTA,este divizibil cu 3, deci ne vedem la toamnă la restanță.

  3. G4, Simona Halep a pierdut acum 3 zile, voi preluati aici un articol Digi in care se spune ca s-a retras de la alta competitie ulterior accidentarii. Ia sa vad daca publicati post-ul meu.