G4Media.ro

A luat foc locomotiva trenului Marghita – Suplacu de Barcău / Cei…

Sursa foto: ISU Bihor

A luat foc locomotiva trenului Marghita – Suplacu de Barcău / Cei 10 pasageri au fost evacuați în siguranță

Pompierii militari bihoreni au intervenit luni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva trebului de pe ruta Marghita – Suplacu de Barcău, evenimentul survenind la ieșirea din Halta Margine, comuna Abram, anunță ISU Bihor.

”Apelul care sesiza producerea incendiului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor (ISU Bihor), prin Sistemul Unic 112, la ora 13.25, la fața locului fiind mobilizate cu operativitate, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Marghita, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității.

La sosirea forțelor de intervenție la locul evenimentului, în automotor nu se afla nicio persoană, mecanicul, șeful de tren și toți cei 10 pasageri autoevacuându-se în siguranță”, precizează ISU Bihor.

În momentul sesizării incendiului, personalul automotorului a acționat cu stingătoarele din dotare, astfel că, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta fără flacără deschisă, existând doar degajări de fum, în zona filtrului de aer din cadrul compartimentului motor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...