G4Media.ro

Angajat la o benzinărie din Târgoviște, sechestrat şi ameninţat pentru a-i arăta…

Sursa foto: Unsplash / Levi Meir Clancy

Angajat la o benzinărie din Târgoviște, sechestrat şi ameninţat pentru a-i arăta imaginile de pe camere unui soţ gelos

Un angajat al unei benzinării din Târgovişte nu a fost lăsat să iasă dintr-un birou, a fost ameninţat şi agresat pentru a-i arăta înregistrările camerelor video unui bărbat care dorea să obţină imagini în care era surprinsă soţia sa, informează, vineri, IPJ Dâmboviţa, transmite Agerpres.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au descins, joi, la domiciliile a doi bărbaţi, de 46 şi 17 ani, din Târgovişte. Activităţile au fost desfăşurate pentru administrarea probatoriului în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj.

„Din investigaţiile efectuate a reieşit că cei doi, la data de 30 mai a.c., în timp ce s-ar fi aflat într-o staţie de alimentare cu carburant din Târgovişte, ar fi lipsit de libertate un tânăr de 23 de ani, respectiv nu i-ar fi permis să iasă dintr-un birou, l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi l-ar fi agresat fizic pentru a obţine o înregistrare compromiţătoare cu soţia bărbatului de 46 de ani”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cei doi bănuiţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează