G4Media.ro

VIDEO Imaginile zilei: Carmen Iohannis s-a prins într-un dans tradițional la o…

Sursa foto: Facebook Githua Wamacukuru

VIDEO Imaginile zilei: Carmen Iohannis s-a prins într-un dans tradițional la o școală de fete din Kenya / Președintele Iohannis a refuzat invitația

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au vizitat, joi, Uthiru Girls High School din Nairobi. Președintele Iohannis efectuează o vizită de stat în Kenya.

În timpul vizitei la școală, cuplului prezidențial i-a fost prezentat și un dans tradițional. Carmen Iohannis s-a prins în dnas, însă președintele a refuzat invitația.

„Am fost foarte fericit să vizitez azi Uthiru Girls High School din Kangemi, Kenya şi să inaugurez donaţia făcută prin intermediul programului român de Asistenţă oficială pentru dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm pe implementarea proiectelor din teren, pentru educaţie incluzivă, de calitate”, a scris şeful statului pe platforma X (fostă Twitter).

Donaţia constă în 30 de laptopuri şi rechizite şcolare, relatează Agerpres.

Fotografii de la vizita la școala de fete:

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

  1. Imaginile zilei? Mă mir că n-a mai purtat curea LV ca în ziua precedentă

  2. Dupa 9 ani de vizite prin lumea larga la regi, regine, presedinti de tari civilizate, oameni cu klasa Klaus se comporta tot ca taranul care imbraca pt prima data in viata lui un costum si vine la oras sa faca poze: trage intr-una de haina si verifica daca este inchisa regulamentar, isi aranjaza nodul de la cravata si intr-un tarziu isi odihneste palmele pe burta… El vrea sa fie seful NATO? Ministrul de externe al UE? :)))

  3. i.o fi explicat careva semnificația dansului?
    Nu e ca și cum o lege le forța pe fetele alea sa danseze acolo.
    Așa și noi…

    • Doamna Carmen e mai curajoasa! Asa a fost mereu: si in 90 cu adoptiile si apoi cu investitiile imobiliare din agoniseala cu meditatiile 🙂 si in impinsul de la spate pt ca Klaus sa se dedice comunitatii, mai intai ca primar si apoi ca premier (de la Grivco).
      PS. E adevarat ca Presedinte de tara la vrut Crin…

  4. Intaiul turist al tarii noastre, marele risipitor din bani publici, pozeaza acum in Marele Donator. Ce sistem de operare instaleaza oare pe ele?
    Costumele fetelor sunt faine, dansul decent si simplist, dar nu au papuci in picioare. Isi da seama oare de ce? Poate niste smecheri ajunsi la varful statului aftican fura cu toate mainile si lasa bietele fete desculte. Cum i se pare aceasta situatie? Vede vreo asemanare intre politica din Kenya si cea din Romania? Are de gand sa faca ceva in privinta asta, altceva decat sa mai risipeasca niste bani fara transparenta?

    • fetele au fost anuntate prea din scurt, nu au avut timp sa treaca pe la Louis Vuitton. Plus ca acolo se poarta papuci numai iarna.

  5. S-au dus acolo să învețe să danseze zumba. Penibili.

  6. Incredibil, ne-am intors pe vremea ‘mpuscatului.

  7. Iohannis se uita ca vițelul la poarta nou!!!

  8. asta e sub zodia parvenitului care a descoperit avionul si calatoriile moka