G4Media.ro

Academia Română „condamnă orice propagandă în spațiul universitar”, după cazul AUR-SNSPA: „o…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Academia Română „condamnă orice propagandă în spațiul universitar”, după cazul AUR-SNSPA: „o manifestare politică de o extremă gravitate”

„Distribuirea în spațiul universitar de către un partid politic a unor pliante cu conținut politic, care blamează explicit personalități universitare pentru activitatea lor academică, îndemnul adresat studenților de a abandona studiile și de a lua atitudine politică împotriva propriei universități sunt acțiuni politice inacceptabile într-o societate democratică”, afirmă Academia Română într-o reacție oficială la intervenția AUR la SNSPA, scrie Edupedu.ro.

Poziția de joi a Academiei vine după ce, la deschiderea noului an universitar, SNSPA a reclamat că susținători AUR au împărțit pliante la sediul său, îndemnând studenților să renunțe la studii și să se înscrie în partid.

Academia Română “condamnă orice propagandă în spațiul universitar”, arată ea în comunicatul de joi, în care atrage atenția că “spațiile universitare și academice sunt destinate în mod exclusiv învățăturii, educației și cercetării. Orice acțiune de propagandă politică este strict interzisă.”

Citește integral pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează