G4Media.ro

Au început pregătirile pentru Festivalul Enisala/ Programul artistic

sursa foto: Facebook/ Consiliul Județean Tulcea

Au început pregătirile pentru Festivalul Enisala/ Programul artistic

Mai multe societăţi comerciale care vor avea standuri la Festivalul ”Enisala – Unitate în diversitate” au început, joi, pregătirile pentru eveniment, în zonă fiind deja amplasată o roată panoramică, transmite Agerpres.ro.

De asemenea, a început montarea scenei pe care vor avea loc concerte, dar şi amenajarea zonei în care se vor găsi preparate culinare, ateliere creative pentru copii, dar şi un parc de distracţii.

Primele recitaluri ale festivalului Enisala vor avea loc vineri, la ora 18.00, pe scenă urmând să se prezinte ansamblul de tulnicărese din Apuseni, ansamblurile Băbăianca şi Flori de Cimbrişor, precum şi Plăieşii, Viţa de Vie şi Irina Rimes. Spectacolul va include acrobaţii ecvestre, un show de lasere şi un foc de artificii, potrivit organizatorilor.

Sâmbătă, de la aceeaşi oră, pe scena de la poalele cetăţii Enisala vor urca ansambluri lipoveneşti din judeţ, trupa Dubin, Raluka&Balkanic, Iuliana Beregoi, Ilie Caracas şi ansamblul, dar şi trupa Iris.

Duminică, în ultima seară a festivalului, sunt programaţi să susţină concerte ansamblul Landâş, trupa Zagăn, Connect-R, Compact şi Zdob-Zdub.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean, Primăria comunei Sarichioi şi societatea Autentic Events.

sursa: Agerpres.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează