G4Media.ro

Liberalul Florin Roman îl ironizează pe Ciolacu pentru tricoul cu inscripţia „Make…

Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Liberalul Florin Roman îl ironizează pe Ciolacu pentru tricoul cu inscripţia „Make Suceava great again”: Vorba unui coleg, oare a învăţat domnul Ciolacu limba engleză?

Vicepreşedintele PNL Florin Roman l-a ironizat pe preşedintele PSD Marcel Ciolacu pentru tricoul cu inscripţia ”Make Suceava great again” purtat vineri, la o conferinţă de presă. Tricoul era primit de la noul preşedinte social-democrat al CJ Suceava, Gheorghe Şoldan, care l-a învins pe liberalul Gheorghe Flutur la alegerile de duminică, transmite News.ro.

”Vorba unui coleg: Oare a învăţat dl Ciolacu, limba engleză? Ar fi un lucru bun! Vă reaminteşte cumva de aroganţa lui Liviu Dragnea?”, a scris Roman pe Facebook.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a purtat, la conferinţa de presă susţinută vineri, după şedinţa conducerii PSD din judeţul Braşov, un tricou pe care scria, cu roşu, ”Make Suceava great again”.

El a fost întrebat de jurnalişti despre acest tricou.

”Am şi pe spate, cred eu!”, a replicat Ciolacu.

Întrebat de ce a ales să poarte acest tricou, el a afirmat: ”Păi, mi l-a oferit domnul Şoldan, fiind campionul şi cel care a răsturnat alegerile, i-a luat faţa lui Simonis. Echipa Râmbu-Şoldan a fost mai distrugătoare! E o formă de respect şi suntem colegi, prieteni”.

Preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur (PNL), şi-a recunoscut înfrângerea în alegerile de duminică, în care a încercat să obţină un nou mandat. ”Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, doresc să felicit câştigătorul şi să mulţumesc sucevenilor care m-au votat pe mine şi echipa mea”, a transmis el.

Candidatul PSD la şefia Consiliului Suceava Gheorghe Şoldan a declarat, luni, că a câştigat alegerile, după ce l-a învins pe liberalul Gheorghe Flutur.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Suceava este in Moldova. Domnul Ciolacu se simte jignit sa fie asociat cu moldovenii.
    Rusine sucevenilor care au votat PSD. Foarte multi suceveni sunt oameni faini, dar sunt o parte care nu gandesc…. sa il auzi pe acest ciolacu care e presedintele partidului ca e o jignire sa fie facut moldovean si totusi sa PSD sa castige alegerile in oras…..