G4Media.ro

Costinești: Un bărbat de 55 de ani a murit, după ce a…

Costinești: Un bărbat de 55 de ani a murit, după ce a fost scos în stare de inconştienţă din Marea Neagră

Un bărbat de 55 de ani a murit, miercuri, în staţiunea Costineşti, după ce a fost scos în stare de inconştienţă din Marea Neagră, manevrele de resuscitare ale echipajelor medicale deplasate la faţa locului fiind zadarnice, relatează Agerpres.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, la locul producerii incidentului au fost mobilizate un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa, un echipaj SMURD, precum şi elicopterul aceluiaşi serviciu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a fost scos din Marea Neagră, în zona pontonului de pe Lacul Costineşti.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că este vorba de un bărbat, de 53 de ani, aflat în stare de inconştienţă. La faţa locului au sosit un echipaj SMURD şi unul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, care au efectuat manevre de resuscitare, în urma cărora bărbatul a fost declarat decedat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. E trist!