G4Media.ro

Constanţa: Locuitorii cartierului Henri Coandă au ieşit din case azi-noapte de teama…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Constanţa: Locuitorii cartierului Henri Coandă au ieşit din case azi-noapte de teama unui cutremur, pentru că așa ar fi auzit la televizor / Unul dintre ei a sunat la 112

Mai multe persoane din cartierul Henri Coandă din municipiul Constanţa au ieşit din locuinţe, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de teama unui eventual cutremur, creând panică, iar unul dintre locatari a sunat şi la numărul de urgenţă 112. Oamenii s-au anunţat între ei că urmează un cutremur, pentru că aşa s-ar fi spus la televiziuni, potrivit Agerpres.

După apelul la 112, la faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”.

„La data de 11 februarie, în jurul orei 21.45 poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanţa s-ar afla mai multe persoane care s-ar fi autoevacuat din locuinţe de teama unui eventual cutremur. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în sprijinul pompierilor constănţeni, în vederea menţinerii unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru preîntâmpinarea oricăror fapte antisociale. Nu au fost înregistrate evenimente de natură a afecta ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat de presă transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Conform sursei citate, după intervenţia pompierilor din cadrul ISU „Dobrogea”, poliţiştii l-au sancţionat contravenţional cu 500 de lei, în baza Legii nr. 61/1991, pe bărbatul care a apelat Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

23 comentarii

  1. Cum adica „asa s a spus la televiziuni”??? :)))
    Oficial Cta a batut Caracal.

    • Cartierul H. Coandă nu există decât pt Mazăre și PSD..Sunt vreo 10-15 containere pentru săraci puse pe un teren luat de la o UM care infestează zona. Favela H. Coandă.. Locuitorii din zona sunt îngroziți de acești noi vecini, dar așa e corect politic.

  2. Cutremur de cartier în manelistan 🤣🤣
    Asta e Românica educată la skoala vieti.

  3. Mai vine unu…în searA asta …fugiți……..

  4. Ca- n filme cu proști …

  5. Romania tv sau antena3?

  6. Pai daca asa au spus la televiziuni, autoritatile nu ar trebui sa investigheze ce s-a zis, cine a zis… Doar daca nu era o piesa de teatru, televiziunile respective trebuie sa scoata portofelul.

    • Bine că CNA a amendat pe băieții de la emisiunea Buna Romania pentru că au vorbit ,,prea mult” de Dotore BODE …..

    • De ce?
      Da’ tu de ce nu ai ieșit dacă așa s-o fi spus? Dar cei din restul hărții?

  7. Trebuiau să-l aducă pe Mache Şpagoveanu să le facă nişte vrăji şi să îi bage înapoi în caverne pe enoriaşii votanţi P$D! 😃

  8. De ce vă e frică, doar a fost construit de prietenii lui Mazăre pe care l-ați tot votat primar ?

  9. Sunt d’a lu Jelu Sunday, no problem 🥳

    • Asteptam sa ni se comunice ce masuri s-au luat impotriva postului tv care a alertat cu stirea iminentei cutremurului in Constanta.
      Sau se va uita?

  10. Uitându-mă la reportajele din Turcia, mi-am dat seama cât de mult seamă constănțenii cu turcii, kurzi și sirienii din zonele afectate.Parca ar fii locuitorii din piață Chiliei.Dar cu siguranță cei din Turcia sunt mai omenosi,decât mizeriile umane,din Constanța.

    • Constanța a ajuns locuită de persoane dintr-o anumită categorie, cum zicea cineva un pic mai sus. Ce pretenție să ai? Românii au emigrat care încotro și au rămas de-alde….știm noi cine.

  11. Asta nu trebuia postat pe TNR?

  12. Deloc nu ma mira la constanteni. Oare devce nu au sunat la Pentagon sau la Mache daca tot doreau sa para prosti pana la capat 😎. Oamenii lui Mache cei indoctrinati cu aberatiile ortodoxe .

    • De ce nu va intrebati cum si-au permis/ cum este posibil ca intr-o asa situatie, un post de televiziune sa arunce pe ecran o asemenea alerta? Alo, CNA! dormiti bine?

  13. Asteptam sa ni se comunice ce masuri s-au luat impotriva postului tv care a alertat cu stirea iminentei cutremurului in Constanta.
    Sau se va uita?

    • O sa le dea sa nu bată la ochi,dar o sa descrie fapta foarte tehnic,ca sa nu se cunoască si „gata”,trece si asta,la banii lor!Dar daca n-o sa le dea nici o sanctiune,fiindcă asa s-a pomenit?Ne-am trezit noi acuma!!! N-ai de unde sa stii,mai bine dam cu ZARUL!!!Așa,poate, o brodim 😁😁😁.
      P.S. Dar unde sunt ceilalti,care stateau „în paraulă”,pe aici,d-lu Semeon,d-lu Sosoaca,d-lu Ciolacu,etc.? A,azi e luni,sunt la coadă la casierie😁.

  14. Ce retarzi