G4Media.ro

VIDEO Imagini rare cu o rachetă Kalibr doborâtă de o antiaeriană ucraineană…

Sursa foto: Captură video - Twitter / Christo Grozev

VIDEO Imagini rare cu o rachetă Kalibr doborâtă de o antiaeriană ucraineană la joasă înălțime

Jurnalistul bulgar de investigație Christo Grozev de la Bellingcat a publicat pe Twitter imagini rare cu o rachetă Kalibr care zboară la joasă înălțime înainte de a fi doborâtă de o rachetă ucraineană antiaeriană.

„Poate că ați văzut asta de ieri, dar iată un prim-plan rar al unei rachete de croazieră Kalibr doborâtă. Având în vedere că zboară la joasă înălțime și deasupra atâtor așezări, doborârile lor aproape că pot fi numite «crowd-sourced»”, a scris Grozev în postare.

Ucraina s-a aflat în ultimele zile sub un val de atacuri cu rachete pe întreg teritoriul țării. Marți, Rusia a lansat împotriva Ucrainei aproximativ 90 de rachete, fiind astfel cel mai puternic și amplu atac aerian al Moscovei de la începutul invaziei în februarie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Si totusi. Racheta Kalibr nu a explodat. Si isi continua traiectoria. Ca o fi fost deviata, este o alta discutie, dar in video racheta Kalibr trece mai departe. Mai este si o alta filmare, din alta locatie si care arata clar cum desi racheta antiaeriana ucraineneana a explodat langa racheta ruseasca, racheta ruseasca a trecut nestingherita mai departe.