G4Media.ro

Transfăgărășanul s-a umplut de rable cu reclame la firme de tractări (Turnul…

sursa foto: Turnul Sfatului

Transfăgărășanul s-a umplut de rable cu reclame la firme de tractări (Turnul Sfatului)

De la Cârțișoara până la Bâlea Lac sunt 30 de kilometri și șase mașini lăsate pe marginea drumului drept reclame la firme de tractări. O rablă la cinci kilometri. Toate acestea numai pe partea din județul Sibiu a Transfăgărășanului. În vreme ce unii turiști și antreprenori nu văd nicio problemă la această formă de promovare a unei afaceri, iubitorii de natură spun că poluează, mai ales din punct de vedere vizual, transmite Turnul Sfatului.

”Cine vrea să urce într-o rezervație naturală ca să vadă rable abandonate în fața peisajului?”, se întreabă un turist.

Duminica aceasta, la doar trei zile de la deschiderea oficială a drumului, au apărut alte două vehicule abandonate, având roțile dezumflate și tobele de eșapament căzute. Ceea ce este și mai grav este faptul că proprietarul acestor vehicule, care este același pentru ambele mașini, a îndepărtat intenționat plăcuțele de înmatriculare.

Proaspăt reales în funcție, primarul comunei Cârțișoara a transmis că a fost ocupat cu campania electorală și nu a avut timp să vadă exact care este situația pe Transfăgărășan, însă se va apleca asupra problemelor de aici în zilele următoare.

De partea cealaltă, atât Poliția Rutieră cât și Direcția Regională de Drumuri și Poduri – administratorul drumului – au precizat public faptul că nu pot interveni din punct de vedere legal.

Citește articolul integral pe Turnul Sfatului

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Toata lumea se face ca nu vede si se spala pe maini!!!

    Solutia este simpla… vreo 3-4 baieti bine facuti si aruncata masina in rapa….. Cine-i vinovat? Sunati la numerele afisate!!!!

  2. nu se pot lua pe platforma si duce la fier vechi de catre primarie sau alte autoritati de prin partea locului ? ce atatea discutii si lamentari ?