G4Media.ro

Discurs fascist al unei vedete media din Rusia la un canal TV…

Sursa foto: Olga MALTSEVA / AFP

Discurs fascist al unei vedete media din Rusia la un canal TV de stat

Anton Krasovsky, o vedetă a propagandei ruse, a avut un discurs fascist la adresa ucrainenilor în timpul unei emisiuni la canalul de stat RT, transmite jurnalista Julia Davis de la Daily Beast.

Krasovsky a cerut înecarea sau arderea copiilor ucraineni și a spus că Ucraina nu ar trebui să existe și că ucrainenii care se opun Rusiei ar trebui împușcați.

Discursurile fasciste la adresa poporului ucrainean sunt o constantă a propagandei ruse. În luna mai, Vladimir Soloviov – altă vedetă mediatică pro-Kremlin, cerea eliminarea “coloniștilor germani, anglo-saxoni și evrei” din Ucraina.

Un editorial publicat în aprilie de agenția oficială rusă RIA Novosti (între timp șters) și semnat de alt propagandist, Timofei Sergheițev, susținea nu doar desființarea de către Rusia a statului ucrainean, dar și eradicarea identității ucrainene prin metode brutale, care includeau lichidarea fizică a unui mare număr de oameni.

În discursul ținut în ziua lansării agresiunii împotriva Ucrainei, președintele Putin a susținut că unul dintre motivele “operațiunii speciale” rusești ar fi “denazificarea” statului ucrainean.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Care e pb?
    Mai departe va explica Cristoiu . . el e de acord cu tot ce fac si zic rușii.

    • In sfirsit vad ca presa a scapat de pudoarea si frica de ai numii pe rusi si putin ceea ce sint defapt, un regim fascist.

  2. Rusia lui Putin e fascistă, știam.

  3. Discursul lui putin din februarie, cu care si-a motivat invadarea militara a Ucrainei este unul 100% nazist.
    Din pacate poporul rus este drogat ideologic de 100 de ani si habar nu are care e esenta nazismului.
    Este dresat sa urasca nazismul dar nu si sa-l vada. E suficient ca dresorul sa puna o eticheta pe haina celui pe care vrea sa-l distruga. In loc de steaua cu 6 colturi, scrii nazist.
    Rusia este purtata in acest razboi de o propaganda de tip pur nazist. Goebels ar fi mandru de felul cum o duc din condei ideologii rusi in secolul XXI

  4. A nu știu câta oară se dovedește că nu doar Putin este problema în Rusia ci întreg arsenalul de bestii care-i țin isonul, precum niște grenade cu cuiul scos care așteaptă să fie eliberate în mulțime, din palma sceleratului. În fiecare zi ni se relevă ticăloșia fără limite a unui popor rătăcit prin catacombele civilizației de mileniu III, o adunătură care trăiește la nivelul anilor echivalenți cu gradele băuturii care le dizolvă ultimele rămășițe de umanitate. Continuarea dialogului cu astfel de exemplare este și condamnabil și timp pierdut. Cei câțiva intelectuali pe care i-a dat acest popor, de-a lungul istoriei moderne, reprezintă, ca nivel de mărime, o șaibă dintr-un tanc. Zero!

    • Sa mearga personal in Ucraina si sa incerce sa-si puna teoriile in aplicare.