G4Media.ro

FOTOGALERIE Cele mai amuzante fotografii din natură, în concursul Comedy Wildlife

Foto: Alex Pansier / Comedy Wildlifephoto

FOTOGALERIE Cele mai amuzante fotografii din natură, în concursul Comedy Wildlife

Concursul de fotografie Comedy Wildlife și-a stabilit finaliștii din acest an, iar internauții pot vota până la 27 noiembrie imaginea favorită.

Juriul a selectat pentru finală cele mai mai bune 40 de fotografii din acest an, alese din mii de imagini care surprind momente amuzante din natură.

Fotografii cu o zebră care trage vânturi, maimuțe care se joacă de-a doctorii și asistentele, un raton care face cu mâna sau un urs lovit în falcă de un somon se numără printre finaliste

Votul se va încheia pe 27 noiembrie, iar câștigătorii din 2022 ai tuturor categoriilor și Fotograful Comedy Wildlife al anului vor fi anunțați pe 8 decembrie.

Născut din pasiunea pentru viața sălbatică și din zeci de ani de experiență de viață și de muncă în Africa de Est, Comedy Wildlife și-a început viața modest în 2015 ca un concurs de fotografie. De atunci, condusă de fondatorii săi, Paul Joynson-Hicks MBE și Tom Sullam, a devenit o competiție de renume mondial, văzută de milioane de oameni în fiecare an, având sustenabilitatea în centrul și în spatele tuturor obiectivelor sale.

Vezi aici fotogaleria cu cele 40 de imagini intrate în finală

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Pofta buna