G4Media.ro

Oficial: Fosta soție a președintelui CJ Cluj, fina lui Emil Boc, a…

Sursa Foto: lumeapolitica.ro

Oficial: Fosta soție a președintelui CJ Cluj, fina lui Emil Boc, a murit de malarie / Ea s-a întors dintr-o vacanță în Tanzania

Medicii legiști au stabilit cauza morții Cameliei Tișe. Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj a murit de malarie într-o formă severă, relatează Antena 3. 

”După ce s-au făcut mai multe speculații cu privire la cauza decesului fostei soții a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, este oficial, potrivit certificatului medico-legal emis de cei de la INML, cauza decesului este malaria într-o formă severă.

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj s-a întors dintr-o vacanță în Zanzibar în urmă cu trei săptămâni.

Există informații potrivit cărora femeia nu a dorit să se vaccineze înainte să plece în vacanță”, a explicat Andreea Dumitrache, jurnalist, în exclusivitate la Antena 3 CNN.

Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate certificatul de deces al Cameliei Tișe.

Camelia Tişe şi Alin Tişe au divorţat în 2018 şi au împreună un băiat de 13 ani. Femeia era notar public.

Divorțul Cameliei și al lui Alin Tișe, al căror naș a fost primarul Emil Boc, a fost extrem de mediatizat, având în vedere averea pe care au împărțit-o.

Nunta lor a avut loc în 2010, naș fiindu-le primarul Emil Boc. Când au divorțat, Camelia Tișe și președintele CJ s-ar fi luptat pentru împărțirea averii lor, estimată la 15 milioane de euro la acea vreme.
Camelia Tișe locuia în blocul turn din Piața Mihai Viteazu construit de familia Tișe. Ea avea biroul notarial tot acolo.

Fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj a fost găsită moartă în dimineața zilei de luni, 5 februarie, de către menajeră, în apartamentul ei din Cluj-Napoca. Potrivit apropiaților, tocmai se întorsese dintr-o vacanță în Tanzania.

Citește integral pe Antena 3

Citește și

Rafila: Avem în fiecare an în România în jur de 25 – 35 de cazuri de malarie, toate de import

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Asta cu vaccinarea de unde a scos-o jurnalista de la antene? Nu exista vaccin pentru malarie. Poate nu a vrut sa se vaccineze pentru altele.

  2. OMS a aprobat un vaccin anti malarie in 2023.

    • @Zumper – Poate ne dai si sursa. Nu exista vaccin impotriva malariei ci doar tratamente preventive.

    • @Zumper – Lasa, ca am cautat eu sursa. OMS recomanda, nu „a aprobat” nimic inca. Sunt doua vaccinuri in faza de studiu. Nici unul si nici celalalt nu sunt inca produse la scara larga.

  3. Cea mai bună protecție contra malariei aprobată de oms, e să nu te duci în Africa, de preferat Zanzibar, sau Tanzania.
    Iohannis de ce nu o fi luat malarie oare?!!!