G4Media.ro

800 de tone de anvelope, importate ilegal în Italia de un grup…

Sursa foto: Captură video

800 de tone de anvelope, importate ilegal în Italia de un grup de români / Au fost duse în peninsulă din Elveția, fiind prezentate în acte ca anvelope uzate, deși erau deșeuri

800 de tone de deșeuri confiscate de la o firmă administrată de români au fost confiscate de autoritățile italiene, anunță Torino Today.

Anvelopele eliminate fac obiectul unei tentative de import ilicit de către o societate situată în provincia Torino.

Funcționarii departamentului antifraudă al biroului vamal din Torino, împreună cu carabinierii și pompierii de la comandamentul provincial din Torino, supraveghează în aceste zile operațiunea de eliminare a deșeurilor confiscate.

Publicitate electorală

Anvelopele au făcut obiectul unei tentative de import ilicit de către o societate situată în provincia Torino și reprezentată legal de cetățeni români.

Datorită dovezilor furnizate de baza de date antifraudă utilizată de Agenția Vamală și a Monopolurilor și de institutul de cooperare administrativă în materie vamală cu Elveția, ofițerii din Torino au interceptat un lot de anvelope declarate în mod fals la vamă ca fiind uzate.

În plus, alte anvelope interceptate inițial de carabinieri s-au dovedit a fi, de asemenea, rezultatul unor operațiuni ilegale.

În conformitate cu Lista europeană a deșeurilor (EER), anvelopele scoase din uz (ELT) nu trebuie considerate deșeuri periculoase. Cu toate acestea, ele rămân deșeuri speciale, care fac obiectul unor obligații de colectare, gestionare și eliminare reglementate de legislația europeană și națională.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Ăștia se credeau în Sintesti!!