G4Media.ro

77 de apeluri de urgenţă, în ultimele 24 de ore, preluate de…

foto sursa sabin cornoiu

77 de apeluri de urgenţă, în ultimele 24 de ore, preluate de Salvamont / Au fost salvate 75 de persoane, 30 fiind rănite / Două persoane au murit

Salvamontiştii au primit, în ultimele 24 de ore, 77 de apeluri de urgenţă, fiind salvate 75 de persoane. 30 dintre acestea au fostb rănite, fiind rpedate echipajelor medicale, iar două au murit, anunță News.ro.

”O nouă zi plină de evenimente pentru salvamontiştii din întreaga ţară solicitaţi să intervină la un număr mare de evenimente montane. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 77 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, a transmis, miercuri, Salvamont România.

Cele mai multe apeluri – respectiv 17 – au vizat salvamontişti din Braşov, iar câte 9 pe cei din Prahova şi Lupeni.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 75 persoane, 30 dintre acestea fiind predate către Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. Din păcate, 2 persoane au fost transportate şi predate Serviciului IML”, au mai transmis salvamontiştii.

S-au mai primit 41 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Darwin, macar erau vaxxati ca sa fie sosocii fericiti?