G4Media.ro

Vânzările de mașini electrice și full hybrid s-au dublat anul trecut /…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Vânzările de mașini electrice și full hybrid s-au dublat anul trecut / Clasamentul celor mai vândute mașini și cum arată rețeaua stațiilor de încărcare la zi

Trendul pe care Uniunea Europeană merge la ora actuală în privinţa protecţiei mediului şi reducerii emisiilor de CO2 este urmat şi de România, iar unul dintre pilonii importanţi pe care se sprijină această tendinţă este industria auto, care continuă să devină din ce în ce mai „verde”, arată o analiză Agerpres.

Astfel, România a început să conteze la capitolul vânzărilor de maşini electrice şi hybrid-plug in, în timp ce reţeaua de staţii de reîncărcare a acestor vehicule beneficiază de un suport important atât din partea autorităţilor, cât şi din cea a mediului privat.

Calitatea aerului rămâne, deocamdată, o problemă în curs de rezolvare în România, iar una dintre soluţii o reprezintă extinderea reţelei naţionale de monitorizare, pentru care autorităţile au alocat sume importante.

Citește tot articolul pe Agerpres.ro 

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Dezacordul gramatical din titlul articolului este deranjant si denota o lipsa de verificare din partea redactiei. Am observat in ultima perioada un numar in crestere de articole publicate de G4Media cu greseli majore gramaticale. Daca G4Media isi doreste sa fie considerat de publicul educat o sursa de incredere ar trebui sa acorde mai multa atentie modului de scriere al articolelor si in primul rand al titlurilor.