G4Media.ro

Doi tineri din Făgăraş prinşi la braconaj, pe râul Olt / Aveau…

Sursa foto: Turnul Sfatului

Doi tineri din Făgăraş prinşi la braconaj, pe râul Olt / Aveau 160 de kilograme de peşte după ce au întins peste un kilometru de plase

15 plase peste 1.100 de metri și aproape 160 de kilograme de pește au rezultat în urma unei acțiuni care a durat mai bine de 24 de ore, fără oprire. Acestea reprezintă unele dintre cele mai mari capturi ale AJVPS Sibiu din ultimii ani, deși asociația derulează non-stop acțiuni similare pe Olt, informează Turnul Sfatului.

Cei doi braconieri sunt din orașul Făgăraș, unul dintre ei fiind prins pe loc, celălalt fiind cunoscut și căutat.

Pescarii din cadrul AJVPS Sibiu, alături de polițiști, au organizat și desfășurat în noaptea de vineri spre sâmbătă o acțiune anti-braconaj pe râul Olt, încheiată cu prinderea unui braconier și trimiterea în urmărire a altuia.

Pentru a prinde braconierii însă, conform legislației, este nevoie de dovezi concrete prin care aceștia scot peștii din apă și îi urcă în mașină.

Cantitatea de aproximativ 160 kg pește, majoritatea din speciile somn, caras, plătică și biban, a fost predată magazinului de profil din Piața Cibin, pentru valorificare, conform legislației.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Cine zicea ca DNA nu lucreaza, uite ca lucreaza, marile infractiuni si marii hoti sunt stiri de interes general…
    USL _Aur va iubim, inclusiv iubim electoratul USL- AUR

  2. Bravo AJVPS Sibiu!
    O asociație care luptă cu hoții. De pește. Cred ca nu Ficusul este președinte la voi, că el nu luptă cu hoții. El îi ocrotește!

  3. La sbârna, cu domniile sale !

  4. Mda, dupa mai multe cercetari s-a stabilit ca este vorba de motz de pe koiotz si fake Melania zis chizdalia dancila sholdoveanu doi thembeli