G4Media.ro

Parchetul European a arestat patru persoane și a confiscat active de 23…

sursa foto: Pexels

Parchetul European a arestat patru persoane și a confiscat active de 23 milioane euro într-un dosar de evaziune în Cehia, România și Slovacia

Parchetul European a arestat patru persoane și a confiscat active de 23 de milioane de euro miercuri și joi în Cehia, România și Slovacia, într-un dosar de corupție, criminalitate organizată și evaziune fiscală, potrivit unui comunicat al instituției.

Principalii suspecți au organizat un circuit de eludare a plății TVA, iar prejudiciul de 23 de milioane de euro a fost înregistrat în Germania, unde rețeaua opera în Hamburg. Spălarea banilor era organizată prin companii din Cehia, Slovacia și România.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

11 comentarii

  1. Romania e prima crima organizata europeana ce a inscaunat penalii in functii publice prin Constitutie.

  2. Dosare penale DOAR pentru tarile estice :)))

    koruptionen nu exista in vest !

    • Ai sa ramai surprins ca patronasii aia din Germania sunt est europeni (romani, rusi, ucrainieni) sau turci/arabi. Mai plimba ursul.
      Apoi coruptie este peste tot. Diferenta e ca acolo daca te prinde te baga la zdup indiferent cum te cheama. Aici, pana si un banal agent de politie scapa de parnaie, desi ia spaga de zeci de mii de euro. Asta e diferenta intre un stat functional si o latrina de lumea a treia cum e Romanik

    • Da bă trollache. Incerci sa fii sarcastic dar gura pacatosului adevar graieste.
      Nu obosim lumea cu statistici si fapte ca astea oricum nu va intereseaza. Dar zi de cate ori ai dat spaga sau ti s-a cerut spaga in ultimii 5 ani. La medic, politist,functionari publici, profesori.
      Incearca acelasi lucru in Germania si vezi ce iese.
      Coruptia e strans legata de cultura civica si de educatie.

    • Germania e la fel de corupta ca Romania.
      Atunci cand sunt bani de furat pentru toata lumea, nu se plange nimeni iar legea nu este incalcata.

    • @FanVVVerner si @George: dvs. 2 (sau…1?) sunteti din categoria aia „fura, fura dar imi da si mie”/”fura, fura dar au facut si cate ceva”?!? N-ai sa vezi asa ceva in „vest”! Nu ca n-ar fi si pe-acolo, natura umana e cam tot aia, indiferent de punctele cardinale, dar acolo sunt blamati si condamnati nu…simpatizati si aparati ca pe plaiurile mioritice! Cum bine spunea alt comentator, diferenta de cultura/educatie civica/autoeducatie( zic eu, daca mama/tatal au fost ocupati cu altele in loc sa-si educe copilul!)

    • asa e, germania e la fel de corupta. dar oare in cazul asta cum de au soselele alea, spitalele alea, salariile alea si in general pibul ala imens, daca sunt la fel de corupti????? ia sa auzim explicatiile, sa rad un pic.

    • Victor Ponta maniat pe doamna Kovesi deoarece a bagat in pucarie elita romanilor de afaceri.

  3. Codruta incepe sa decapeze adevaratii beneficiarii ai evaziunii fiscale si mituitori-corporatiile!Asteptam cu interes eon, brd, ing, etc impreuna cu cozile de topor din Romania mituiti cu firmituri de coroporatii, care tot lupta pentru progresul de dreapta.

    • daca ti se taie ajutorul social, plangi in fata la primarie ca „ce grea e viata fara munca”.

    • las ca e dragnea pe faras, acusi-acusi.