G4Media.ro

43 de cămile au fost descalificate la un important festival din Arabia…

43 de cămile au fost descalificate la un important festival din Arabia Saudită, din cauza botoxului și liftingurilor faciale

Autoritățile din Arabia Saudită au descalificat 43 de cămile la un important festival de frumuseţe, după ce s-a descoperit că animalele au fost injectate cu botox, având și liftinguri faciale. Astfel de proceduri sunt ilegale pentru acest festival, dar  sunt practicate  în continuare pentru îmbunătățirea aspectului animalelor înscrise în concurs – relatează Agerpres, citând EFE.

Agenţia de ştiri saudită SPA a informat că 43 de cămile au fost descalificate după ce reprezentanţii unui comitet medical de specialitate, care examinează animalele înainte de eveniment, au detectat acest tip de înşelăciune.

Comitetul medical al Festivalului Cămilelor Regelui Abdulaziz, aflat anul acesta la cea de-a şasea ediţie, a depistat 16 cazuri de injectări cu botox şi 27 de liftinguri faciale în rândul animalelor participante.

Potrivit SPA, este vorba despre cel mai mare număr de astfel de cazuri constatate de la prima ediţie a acestui festival foarte popular în Golful Persic.

Proprietarii animalelor recurg la astfel de proceduri estetice, precum liftingul facial pentru a scoate în evidenţă genele cămilelor şi injecţiile cu botox pentru a diminua ticurile nervoase sau pentru a relaxa botul animalelor.

Organizatorii festivalului „depun mari eforturi pentru a combate orice formă de înşelăciune privind înfrumuseţarea aspectului animalelor”, informează SPA.

Scopul acestor „manipulări”, notează agenţia de ştiri saudită, este de „ameliora aspectul lor general, cu scopul de a le creşte preţul, de a-i înşela pe cumpărători sau pentru a câştiga marele premiu”, care poate ajunge la câteva milioane de dolari.

sursa foto: autor FAYEZ NURELDINE / (AFP) via Rador

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Ștergeți repede știrea, până nu o citesc samsarii noștri! Posibil ca la anul să vedem și la noi la târg, vaci cu implanturi mamare și boi cu implanturi fesiere.

  2. Una era Cruduta si alta Dragusanca!!!!😂😂😂

  3. Le-a scapat rejuvenarea vaginală, dar pentru asta trebuia ajuns la proba practică a concursului.

  4. Bietele animale….

  5. Iubitele sauditilor :)))))

  6. Pentru marele premiu al concursului, eu as fpute si camila…mascul sau femela.

  7. Intotdeauna o camila va fi mai frumoasa decat o femeie, indiferent de sex.

    Mesaj anti cenzura. Ca e un obicei de eroare al automatizarii site-ului.