G4Media.ro

33 din 51 de taximetrişti verificați de polițiști în București, amendați /…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

33 din 51 de taximetrişti verificați de polițiști în București, amendați / 4 autorizaţii au fost reţinute

Un număr de 33 de taximetrişti au fost amendaţi cu 30.630 de lei, în urma unei acţiuni efectuate vineri noaptea de către Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti împreună cu agenţi ai Brigăzii Rutiere, relatează Agerpres.

În decurs de patru ore au fost verificate 51 de autovehicule, în staţiile de taxi de la Piaţa Unirii şi din zona Centrului Istoric, informează Poliţia Locală a Capitalei, pe Facebook.

„Ca măsuri complementare, poliţiştii locali au dispus reţinerea a patru autorizaţii taxi, în timp ce agenţii Brigăzii Rutiere Bucureşti au suspendat dreptul de conducere pentru trei autovehicule taxi şi au reţinut cinci certificate de înmatriculare”, transmite sursa citată.

Sancţiunile aplicate au vizat nerespectarea Legii 38/2003 a taximetriei şi încălcarea H.C.G.M.B. 178/2008 ce reglementează desfăşurarea activităţii de taximetrie în Bucureşti.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. o data pe an fac si astia controale in zona aia si apoi se lauda in „presa”

  2. se stie ca taxi fantoma au protectia militienilor/fostilor/tineri pensionari, unele masini sunt chiar pe numele lor

  3. Nu se poate taximetristii din Bucuresti, cei mai cinstiti si corecti taximetristii din lume? P.S. Bucurestiul este singurul oras din lume in care taximetristii clasici preseteaza servicii de „ride-sharing” pentru ca ei te duc numai in directia in care merg si nu in cea in care ai tu nevoie…