G4Media.ro

30 de pacienți din Vâlcea își petrec noaptea în sala de primiri…

30 de pacienți din Vâlcea își petrec noaptea în sala de primiri urgențe a Spitalului Județean: Nu mai sunt paturi libere pentru bolnavii de COVID-19

30 de pacienţi cu infecţia cu SARS-CoV-2 aşteaptau, duminică seară, un loc pe secţia COVID a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, în condiţiile în care toate paturile din secşie sunt ocupate. Cei 30 de bolnavi se află în unitatea de primiri urgenţe a spitalului.

„Aşteaptă internarea. Este vorba de lipsa locurilor de internare în secţia de boli infecţioase, nu de ATI. E vorba de pacienţi care au nevoie de internare într-o secţie de boli infecţioase şi care se va rezolva mâine dimineaţă prin eliberarea unei jumătăţi de etaj. Până atunci sunt în zona de COVID a unităţii de primiri urgenţe cu oxigen, cu paturi, cu tot ce au nevoie” , a declarat pentru News.ro managerul Spitalului Judeţean Râmnicu Vâlcea, Dan Ponoran.

Acesta a precizat că „toate persoanele care au nevoie de ATI sunt în ATI”. Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea are 110 paturi alocate patologiei COVID şi 12 paturi de terapie intensivă pentru bolnavii cu această afecţiune.

„Nu avem probleme cu personalul medical în momentul de faţă”, a precizat managerul spitalului.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Sa mearga la Sibiu, oricum acolo le.sunt copiii si investitiile!

    Mergeti la sibiu, si.la bine si la rau!

  2. pai cum ma n a iesit vladut si a zis ca totu e bine?

    • Nu l-am auzit, dar l-am auzit pe Ciolan spunând că face pe Dracu-n patru și tot se duce să stea bot in bot cu taica părintele in noaptea de 2 mai…

  3. cazati si la sosoaca acasa