G4Media.ro

30 de fani ai echipei Petrolul Ploiești, controlați pe aeroportul din Napoli,…

Sursa foto: Facebook / Petrolul Ploiesti Ultras Romaniaa

30 de fani ai echipei Petrolul Ploiești, controlați pe aeroportul din Napoli, după un conflict cu autoritățile italene / Ar fi participat la un asalt împotriva forțelor de ordine la meciul Salernitana – Fiorentina / 15 ofițeri au fost răniți

Meciul de duminică dintre Salernitana și Fiorentina (0-2) s-a produs pe fondul unor ciocniri între galeria gazdelor și forțele de ordine. În conflicte se pare că au fost implicate și mai mulți suporteri români, membri ai galeriei Petrolul Ploiești, scriu ziarele locale din Italia.

15 ofițeri au fost răniți, dintre care 12 de la unitatea mobilă din Napoli și 3 de la sediul poliției din Salerno în urma ciocnirilor cu fanii. Un ofițer de poliție a suferit mai multe arsuri din cauza unei fumigene care a explodat la câțiva centimetri distanță de acesta.

Activitatea poliției este în desfășurare și au fost făcute mai multe arestări.

În orele care au urmat evenimentelor, polițiștii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere video pentru a încerca să identifice protagoniștii revoltelor. Aproximativ 50 de profiluri au fost triate, printre cei care s-ar putea număra cei responsabili de atacul de dinaintea meciului asupra, cordonului de securitate.

Marți, poliția a efectuat controale și la fanii echipei Petrolul Ploiești, galeri înfrățită cu mai multe grupuri de fani din Salernitana. Românii au fost prezenți duminică la Salerno, iar marți, aproximativ 30 dintre ei au fost opriți pe aeroportul din Napoli și controlați. Nu se precizează câți au fost reținuți dintre aceștia.

Între timp, în urma ciocnirilor de duminică, autoritățile au blocat vânzarea în avans a biletelor pentru meciul din deplasare al fanilor Salernitanei, de vineri, cu Frosinone, de la ora 20:45.

În vederea meciurilor Salernitana – Atalanta și Salernitana – Verona, autoritățile vor să ceară o interdicție de călătorie pentru fanii din Salerno.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Marii suporteri romani…tinerii frumosi si liberi…sunt mandru ca sunt roman…