G4Media.ro

30 de ani închisoare pentru un angajat la cămine de copii din…

Sursa foto: Pixabay

30 de ani închisoare pentru un angajat la cămine de copii din Miercurea Ciuc. El a abuzat copii timp de un deceniu

Angajatul unei fundații din Miercurea Ciuc care avea în subordine cămine de copii a fost condamnat miercuri la 30 de ani de închisoare pentru abuzuri asupra copiilor, transmite publicația Transtelex. Decizia nu este definitivă.

Bărbatul a fost angajat al Fundației „Sfântul Francisc” din Deva, și, potrivit procurorilor, a abuzat sexual și fizic timp de zece ani, între 2007 și 2017, copiii din două cămine rezidențiale din județul Harghita.

El a fost condamnat miercuri de o instanța din Capitală la 30 de ani de închisoare.

Actul de acuzare enumeră 36 de infracțiuni, cea mai gravă fiind violul multiplu, 15 băieți depunând mărturie împotriva fostului tutore. Cazul a fost folosit ca punct de plecare pentru a investiga dacă au existat probleme sistemice în funcționarea centrelor de plasament pentru copii ale Fundației Sfântul Francisc în perioada investigată, care au condus la posibile abuzuri, potrivit Transtelex. (sursa foto: Pixabay)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Al dracului unguri, mai sunt si pedofili.

  2. Când depinzi de alții și nu ai pe cineva care să te apere, ești slab și oricine poate profita de tine. Toți acei neoameni care și-au abandonat copiii, i-au aruncat în gura lupului, i-au lăsat la mâna oamenilor răi, într-o lume crudă și nedreaptă. Câte suportă copiii din orfelinate, nu se poate descrie. Disperații care urlă că avortul e groaznic, să ia acasă acei copii. Să-i îngrijească, nu să îi lase carne de tun, aiurea prin lume. Dar ce simplu e să te afli în treabă și să lălăi niște texte din cărți!

  3. VA EXECUTA PEDEAPSA SAU VA FI FACUT SCAPAT. UNGURII SUNT FACUTI SCAPATI DE PEDEPSE IN romania