G4Media.ro

3 ani cu suspendare pentru un sucevean care a jignit și amenințat…

Sursa foto: Pixabay

3 ani cu suspendare pentru un sucevean care a jignit și amenințat o polițistă / Aceasta a fost sunată de 30 de ori / Bărbatul este în evidența Registrului național cu persoanele care au comis infracțiuni sexuale

Un sucevean car a hărțuit o polițistă, cunoscut cu mai multe dosare penale, a fost condamnat de magistrații de la Curtea de Apel Suceava la o pedeapsă de 1 an de închisoare cu suspendare sub supraveghere și un termen de încercare de 3 ani, relatează Monitorul de Suceava.

Judecătorii au mai stabilit că Dorin (Duțu) Cărpuș nu are dreptul de a se apropia la o distanță mai mică de 200 de metri de casa și de persoana vătămată, respectiv polițista pe care a sunat-o de aproximativ 30 de ori și i-a adresat jigniri, dar și amenințări. Mai trebuie spus că după acel episod care s-a petrecut la începutul lunii august 2021, Duțu Cărpuș a fost reținut și a stat aproximativ 5 luni în arest preventiv.

Duțu Cărpuș se afla în evidența noului ”Registru național automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale”, pentru o infracțiune din trecut.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...