G4Media.ro

VIDEO Liderul PSD, Marcel Ciolacu, după adoptarea pachetului de legi cu măsuri…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

VIDEO Liderul PSD, Marcel Ciolacu, după adoptarea pachetului de legi cu măsuri economice: Sper să le dea Dumnezeu gândul cel bun și să nu blocheze aceste măsuri de care românii au nevoie/ Nu uitați pentru cine guvernați!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a avertizat, vineri, pe liberali, într-o postare video pe Facebook, ”să nu blocheze măsurile de care românii au nevoie”, după ce Camera Deputaților a adoptat, ca for decizional, mai multe proiecte de lege despre care au spus că vin în ajutorul economiei pe fondul crizei generate de coronavirus.

  • ”Toate partidele parlamentare, cu excepția Partidului Național Liberal, au înțeles că nu mai e timp de jocuri politice și au decis să acționeze împreună în sprijinul românilor și al firmelor românești. Le mulțumesc tuturor colegilor din Parlament care au votat aceste proiecte. În final, îi avertizez pe cei de la PNL: Sper să le dea Dumnezeu gândul cel bun și să nu blocheze aceste măsuri de care românii au nevoie. Cetățenii și firmele trebuie ajutate acum, când au nevoie. Nu uitați pentru cine guvernați!”, declară Ciolacu într-o înregistrare postată pe Facebook.

Camera Deputaţilor a adoptat vineri, în cadrul unei şedinţe online, mai multe proiecte de lege, printre care cele pentru suspendarea rambursării creditelor, suspendarea plății utilităților şi suspendarea plății contribuțiilor sociale pentru persoanele fizice şi juridice, acte normative inițiate de PSD, ALDE și Pro România și adoptate deja de Senat în procedură de urgență.

Liberalii au avertizat că cele două inițiative legislative vor avea efecte dezastruoase pentru economie și au anunțat că le vor ataca la Curtea Constituțională.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește integral

Camera Deputaților a adoptat legile cu impact bugetar major inițiate de PSD, ALDE și Pro România / Liberalii avertizează că efectele vor fi devastatoare pentru economie și acuză ”populismul și iresponsabilitatea” lui Ciolacu și Ponta: ”Vom ataca la Curtea Constituțională”

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

22 comentarii

  1. Un nou OUG 114…

    • PSD-ul da ordonante populiste ca sa dea in PNL.

      Oare au invatat romanii ceva din ultimii 3 ani?

  2. P$D trebuie dizolvat pentru ca a demonstrat ca NU ESTE PARTID ci un grup infractional organizat care a inselat romanii ca vor construi 8 spitale regionale , motiv pentru care au fost votati si pentru care au primit zeci de milioane de euro pentru ei plus alte zeci de milioane de euro pentru parlamentarii si cabinetele lor
    Dar mai grava decat lipsa celor 8 spitale regionale care trebuiau construite din banii UE, este indatorarea tarii de catre P$D si furtul banilor romanilor prin plata pensiilor speciale cu care s-ar fi construit alte 243 spitale care ar fi salvat acum mii de vieti

    • Probabil viaţa politică se va radicaliza, ca totdeauna sub criză, şi se vor găsi bani mulţi din valorificarea averilor inexplicabile.

    • Nu s-a schimbat nimic in 30 de ani, inclusiv dupa Colectiv, de ce credeti ca de data asta va fi altfel?

    • Tara asta a fost nenorocita de P S D.Chiar nu pot fi opriti?Cata ura sa ai pentru acest popor încât, dupa efectele in plan economic produse de criza sanitara, inconstientii asyia sa vina cu o asemenea lege.Cerem domnuluo prrsedintevsa nu promulge o lege care condamna la saracie noile generatii
      Sa nu iertam P S D-ul pentru rsul facut tarii.

  3. Asa zicea si Dragnea cu plafonarea pretului la gaze si acum e clar ca plafonarea nu viza consumatorul, ci pe baietii destepti. Ramane sa vedem cine are de castigat cu adevarat. Ciolacu nu se lasa pana nu produce greata cu discursul lui aluziv-securistic. Ce calcule sau estimari ale evolutiei bugetului, repectiv ale deficitului a pus pe masa ca sa pretinda ca nu ne prabusim de tot?

    • Dragnea a venit peste noapte cu legea plafonarii pretului la gaze pentru ca esuasera negocierile cu americanii, mai exact americanii au refuzat sa ii dea acea spaga nesimtita pe care a cerut-o. In consecinta Dragnea le-a aratat cine e seful trecand fulger prin parlament acea lege offshore care facea extractia gazelor total nerentabila pentru investitori si in acelasi timp pozand in nationalist, inger protector al romanilor.

    • Bai George ma faci sa rad.SUA nu da spaga pentru a exploata resursele-Exon Mobil a vrut sa vanda catre Luckoil licenta de exploatare a gazelor din Marea Neagra.E corect asa???????

  4. Populisti care saboteaza economia indatorand tara pe 100 de ani.
    A mai ramas ceva de vanzare in tara asta in afara de Hidroelectrica/Nuclearelectrica?

    • Da. Cota detinuta de stat in Petrom + CEC Bank si Eximbank

    • Ce psihologi are Petrom. Slab, chiar daca răvășită stătea fata radiografiei unui așa numit comisar.

  5. Daca legile vor intra in vigoare Romania se va alinia cu Guinea Bissau (Africa) si moneda nationala va fi folosita pe post de hartie igienica- fara valoare.

  6. Ce nu înțeleg naivii captați de populismul acestor borfași este faptul că neplata facturilor la furnizori sau neplata ratelor duce la prăbușirea completa a producătorilor și băncilor. Va urma foamete și haos total. Credeți că acestor borfași le pasă?

  7. Prosti mai sunt PSD-isti astia. De cate ori au fost la guvernare, si au fost de prea multe ori in ultimi 30 de ani, au uitat foarte rapid pentru cine sunt acolo. In ultimi ani de exemlu s-au ocupat de pensii speciale si de infractorii. Doar acestia au fost importanti pentru ei.

  8. Buna seara!Ce de economiști??Si nu a știut niciun guvern de voi??O duceți bine,se pare…aveti bani pentru perioada care urmează și nu contează restul!!!Despre firmele care au fost închise de statul de drept,nu văd că faceți vorbire?Ei intra la pierderi care nu vă afecteaza pe voi,cei în drept să stabiliți securistii,psdistii,proștii!!!

  9. Telectual de Buzau! Soferul lui haisam, vislasul lui livache, camaradul de vreme rea al lui Poanta mincinosul, partener de alianta cu 3% Tariceanu. In curind o sa ceara vitamina D pentru tot poporul si de ce nu, pensii speciale dublate.

  10. In vremuri de razboi, erau impuscati mizerabilii de genul lui Ciolacu, Ponta, Tariceanu si altii!
    La fel si doctorii care fugeau! Nu exista scuza!
    Asta e guvernul actual, cu asta defilam! A fost ales, asa ca trebuie sa ia toata mizeria presarata de predecesori!

  11. Ce față de mistreț are ăsta!

  12. Vad ca sunt multi tampiti/postaci pe aici a caror singura treaaba e sa critice psd. Dar PNL ce a facut sa schimbe ce au facut astia din 2016, NIMIC?
    PSD SI PNL si ETC sunt o mizerie corect, dar marile companii nu o sa dea faliment daca se amana plata utilitatilor pe 3 luni.

    Mars la cotet postacilor.

  13. Corect, ca nici VOI n-ati uitat pentru cine ati guvernat. Problema insa este la noi. ,votantii. Am votat cand pe unii , cand pe altii si rezultatul este cel de azi . In mod special , ultimii trei ani ne-au adus la disperare si nenorocire ,epidemia in care ne zbatem sa scapam cu viata si saracirea Romaniei, Noi am sperat votand , promisiuni mincinoase. Guvernarile au fost pentru propriul buzunar . Acum s-a terminat, gata cu voturile. Ori se restrange nr parlamentarilor si al functionarilor in administratii municipale , locale etc( care sun povara pentru cei ce muncesc) si se stabilesc criterii pentru candidati , competenta si corectitudine si cinste , ori nu va mai votez deloc .