G4Media.ro

21 de parlamentari AUR cer sancționarea deputatului USR Iulian Bulai, care a…

Foto: George Simion, la protestul antirestricții din Cluj / Sursa: Facebook

21 de parlamentari AUR cer sancționarea deputatului USR Iulian Bulai, care a vorbit despre un partid ”extremist” și ”fundamentalist”, fără să menționeze însă numele partidului

21 de deputați AUR, printre care și co-președintele George Simion, cer Biroului Permanent al Camerei Deputaților să îl sancționeze pe deputatul USR PLUS Iulian Bulai, pe care îl acuză de utilizarea unui limbaj calomnios.

Deputații AUR susțin în cererea către Biroul Permanent că Bulai s-a referit la AUR când a spus ”nu o să comentez pe marginea intervențiilor din partea reprezentantului unui partid extremist, fundamentalist, care nu reușește să înțeleagă unde este România acum”, deși acesta nu a numit explicit partidul AUR.

Deputații AUR susțin în cererea loc că Iulian Bulai ar fi încălcat mai multe prevederi din regulamentul Camerei Deputaților.

Bulai a făcut acele aprecieri în cadrul dezbaterilor pe tema proiectului de lege al USR PLUS privind instituirea datei de 10 august ca Ziua Unității Civice.

Cu câteva minute înainte de intervenția lui Bulai, un deputat AUR vorbise de la tribuna Camerei Deputaților despre o presupusă ”dictatură sanitară”.

”Noi discutăm acum 10 august 2019, iar azi în stradă s-au aflat mii de oameni împotriva restricțiilor decretate de guvern. Până când vom contiua acest aberant sistem parlamentar în care nu discutăm problemele românilor de azi? E aberant cu facem. Avem de-a face cu o dictatură medicală și nu discutăm nimic despre asta”, a spus deputatul AUR Sorin Titus Muncaciu.

Cererea AUR vine pe fondul scandalurilor repetate provocate de membrii acestuia. (Foto: George Simion, la protestul antirestricții din Cluj / Sursa: Facebook)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. AUR=Camuflajul Ciumei Roșii!!!!….creația PSD#ului ,o capcană electorală pt proști,mizeria scoasă în față cu care Ciuma Roșie își face jocurile scabroase și cu ajutorul ombilical al Rusiei de la care pzdistii își sug seva dintotdeauna. …

 2. A zis ceva cu ”h” la inceput de cuvant sau a croncanit cu subinteles ?

 3. Asta e numele… Boros

 4. S-au simțit scursurile chiar dacă n-au fost menționate! Haurolacii ăștia sunt scăpați exact din Evul Mediu, ar putea fi duși la muzeu! Să nu se supere într-o zi scârbion și să aducă vreo plasă de petarde în Parlament, rămase de când frecventa stadionul și arunca în capul adversarilor echipelor iubite! Grijă mare, cu nebunii nu e deloc de joacă!

 5. sunteti din aceeasi muma…
  numa sanctiuni, numai galagie, o sa ma sanctionati si pe mine?

 6. Vai, numai comentarii „docte”…

 7. Falsifică şi inele, pe trotuar la Obor, jigodiile

 8. Iulian Bulai nu cumva e numele de scenă al lui Caramitru jr?!

 9. @ Dan – despre asa ,, partid ,, asa comentarii Daca vorbim doct nu ne vor intelege