G4Media.ro

1500 de persoane, invitații și voluntarii TIFF vor circula gratis cu transportul…

Foto: Nicu Cherciu / sursa: TIFF

1500 de persoane, invitații și voluntarii TIFF vor circula gratis cu transportul în comun / Festivalul a redus considerabil din mașinile oficiale din cauza ”traficului tot mai complicat” / TIFF va avea loc între 9 și 18 iunie

TIFF anunță că invitații care participă la festival pot circula gratis cu transportul în comun, informează Actual de Cluj.

Asta, după ce directorul Tudor Giurgiu le-a transmis invitaților și spectatorilor să circule pe jos, cu taxiurile sau cu trotineta din cauz traficului din Cluj.

Este al doilea an la rând când invitații festivalului de film Transilvania au acces la transport public gratuit în perioada TIFF, care în acest an are loc între 9 și 18 iunie.

”Pentru a ajunge în timp util la cât mai multe dintre proiecțiile și evenimentele din cadrul programului TIFF.22, regizorii, producătorii, actorii, scenariștii, distribuitorii de filme și toți profesioniștii din domeniu, cărora li se adaugă staff-ul festivalului și peste cinci sute de voluntari, sunt invitați să folosească gratuit liniile de autobuz, tramvai și troleibuz puse la dispoziție de regia locală de transport”, anunță TIFF.

”Eu unul circul, pe cât pot, cu trotineta, e mai rapid și eficient”, spunea la finalul lunii trecute, Tudor Giurgiu, într-o serie de recomandări date profesioniștilor din industrie care primesc acreditări la festival. ”Am redus numărul de mașini, le folosim strict când e nevoie. Traficul în Cluj e tot mai complicat, sunt multe străzi în lucru, cred că te poți descurca fără problemă mergând pe jos, cu taxi, Bolt, orice”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...