G4Media.ro

13 persoane în cinci căruțe au parcus 100 de km. Oamenii s-au…

13 persoane în cinci căruțe au parcus 100 de km. Oamenii s-au justificat polițiștilor că se duc să caute de muncă în Sebeș

Un convoi de de cinci căruțe a plecat, luni, din județul Cluj, spre Sebeș. Căruțele au parcurs circa 100 de km, înainte de a fi oprite de jandarmi. Printre persoanele aflate în căruțe se numărau și minori.

Căruțele s-au deplasat în mare parte pe drumuri comunale, înainte de a intra în județul Alba (Aiud), unde au și fost interceptate de o patrulă de jandarmi. Pentru că persoanele aflate în căruțe nu dețineau declarații care să ateste motivul deplasării, au fost aplicate cinci amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.

„Deşi în contextul actual generat de răspândirea COVID-19, jandarmii execută zilnic misiuni de escortare a convoaielor auto care tranzitează judeţul Alba, astăzi au fost puşi în situaţia de a opri şi verifica un convoi format din 5 atelaje hipo, după ce parcursese peste 100 de kilometri. Convoiul, din care făceau parte 13 persoane (dintre care şi minori), se deplasa din judeţul Cluj spre localitatea Sebeş, iar în localitatea Aiud a fost surprins de o patrulă de jandarmi. Persoanele au declarat că se îndreptau spre Sebeş cu scopul de a găsi locuri de muncă”, a transmis, luni, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Alba.

Sursa Foto: Agerpres

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Au fost trimisi de regii si imparatii lor. Aia facuti de regiluml iliescu.

 2. Si ii doare la basca pe aia cu atelajele hipo de amenzile lor de 10000 de lei

  • Exact, îi doare la bască! …Și câți din ei, n-au îmbolnăvit și pe alții (terți) – și chiar pe ai lor – vezi cazul Țăndarei. Și asta, pentru că suntem – sau riscăm să fim „rasiști”!

   …Că dacă am da legi mai aspre împotriva șoferilor de coviltire și a purtătoarelor de galbeni la gât – ba mai nou, se pare că tocmai de’alde ăștia au început să facă legea în România(!) – n’ar mai mișca unul! Nici topoare n’ar mai ținea în ogradă..

   Dați un google, cum ar fi „2019 police shootings database, Washington Post”: „The trend of fatal police shootings in the United States seems to only be increasing, with a total 228 civilians having been shot, 31 of whom were Black, as of March 30, 2020. In 2018, there were 996 fatal police shootings, and in 2019 this figure increased to 1,004. The Black Lives Matter Movement, formed in 2013, has been a vocal part of the movement against police brutality in the U.S. by organizing die-ins, marches, and demonstrations in response to the killings of black men and women by police. While Black Lives Matter has become a controversial movement within the U.S., it has brought more attention to the number and frequency of police shootings of civilians.”

   La ei – se spune, țara cu „cea mai tare” Democrație – e ok, pe când noi.. Suntem „rasiști”. Prin urmare, cred că mai degrabă îi doare în bască, pe europeni. Că de fapt ei, europenii – neavând acest gen de probleme pe care le are România cu rasa „știm noi care” (și asta pt că în Europa/US primești un glonț în cap, cu muuultă generozitate, și urgent, dacă te dai la omul legii) – ei deci, europenii ne fac (în parte; în parte ne facem și noi) să suferim aceste șicane de la triburile ns, de băștinași… Ia să fi avut așadar, legi cu iz american – inclusiv câte o injecție letală, pe ici pe colo – că nu mai vedeai săbii și topoare aruncate în milițienii din sat..

   Cum însă baronu’ (primaru’) e mâna-n mană cu șăfu de post, iar ăla e cumătru’ cu ălălaltu’ și nașu’ lu’ cutare – rămane să mai vedem multe secvențe cu indieni, pe media.

  • Astia nu sunt inscrisi la fisc. Pot sa le dea cate amenzi vor ca nu le plateste nimeni

 3. Oameni în risc de excluziune socială, fara niciun venit stabil, fără educație; n-au nicio șansă la egalitate, sanatate, viitor. Umflati-i cu amenzi! O treime din români e în situația asta, dar aveți liber la rromi…
  Ei sunt buni la alegeri, că primesc ulei și faină…

 4. Si…cam ce locuri de munca ar cauta ei la Sebes,daca in infloritorul lor judet de bastina(Cluj)n-au gasit unele care sa-i multumeasca ?

 5. Uite asa fac rost de bani de salarii pt jegprocurori, jeg Dna, jegJustitie, jegMi, jegMapn, jegServicii tradatoare de neam si tara, pt jegSpeciali, jegParlamentari!

  Scapam de molima si urmeaza molima jegurilor de mai sus!

 6. Punctul 13 al Declaraţiei pe propria răspundere: Curtea Imperială plecată în exil. Şi fara minori, doar oameni şi puradei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.