G4Media.ro

120.000 de persoane au vizitat Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei în…

sursa foto: Nicusor Dan

120.000 de persoane au vizitat Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei în primele patru zile de la deschidere

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că 120.000 de persoane au vizitat Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei în primele patru zile de la deschidere, relatează news.ro

„120.000 de persoane au vizitat Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei în primele patru zile de la deschidere. Vă mulţumim şi vă aşteptăm în fiecare zi până pe 26 Decembrie!”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că s-a bucurat să vadă numărul mare de vizitatori din Târgul de Crăciun, deschis joi seară.

„Am deschis oficial Târgul de Crăciun Bucureşti, organizat în Piaţa Constituţiei.În acelaşi timp, au fost aprinse luminile festive în toată Capitala. Copiii sunt aşteptaţi la Casa lui Moş Crăciun, un loc de poveste în care spiriduşii îi vor ajuta să-şi realizeze propriile scrisori cu dorinţele de Crăciun. Tot aici sunt pregătite şi ateliere de creaţie pentru cei mici, iar Moş Crăciun soseşte pe 15 decembrie, unde va rămâne până pe 24 decembrie”, a notat Nicuşor Dan pe pagina sa de Facebook.

Edilul a precizat că Târgul de Crăciun va fi deschis până în 26 decembrie, iar intrarea este liberă

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...