G4Media.ro

12 polonezi morți și alți 30 au fost răniți într-un accident auto…

Sursa foto: Captură video

12 polonezi morți și alți 30 au fost răniți într-un accident auto în Croația / Era un grup de pelerini care se îndreptau spre Medjugorje, Bosnia, loc sfânt pentru catolici / Șoferul autocarului a adormit la volan

Un autobuz care se îndrepta spre Medjugorje a ieșit de pe șosea, producând decesul a 12 călători, în timp ce alți au fost răniți, informează Corriere della Sera.

Victimele erau toate din Polonia, iar autobuzul se afla la aproximativ 60 de kilometri nord de Zagreb, îndreptându-se spre sanctuarul catolic din Medjugorje, din Bosnia și Herțegovina.

18 dintre răniți, care au fost transportați toți la spitale locale, și ar fi în stare gravă, a declarat Maja Grba Bujevic, șefa serviciilor de urgență din Croația.

Un oficial al consulatului polonez din Croația, Dagmara Lukovic, a precizat că toți pasagerii erau cetățeni polonezi. Accidentul a avut loc în jurul orei locale 5.40, când autobuzul a ieșit de pe șosea la aproximativ 60 de kilometri nord de Zagreb.

În autobuz se aflau 43 de persoane, inclusiv doi șoferi și din primele date reiese că accidentul s-a produs după ce șoferul a adormit la volan.

Bărbatul a pierdut controlul autovehiculului, ratând o curbă, făcându-l să plonjeze într-o pantă de pe marginea drumului.

În ultimele zile, mii de credincioși au sosit la Medjugorje din toată Europa cu ocazia Festivalului Internațional al Tineretului, care are loc în orașul bosniac între 1 și 6 august. De asemenea, Papa Francisc a trimis zilele trecute un mesaj de salut tuturor participanților.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. „Veniti si luati Lumina !!” , varianta Bivolaru’ .

 2. condolences kondolencje
  +
  +
  +
  +
  +
  +
  +
  +
  +
  +
  +
  +

 3. Nu i-a ajutat Dumnezeu

 4. Citești comentariile și constați: poporul de re tar dați e bine reprezentat la comentarii.